Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař"— Transkript prezentace:

1 Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Ing. Martin Vacek Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař 7. Zvěřina Úprava pernaté zvěřiny Zdroj: Technologie v kostce, Vodochodská

2 Obsah Druhy pernaté zvěře Tepelné úpravy Receptury

3 Druhy lesní, polní vodní
bažant, koroptev, tetřev, tetřívek, kvíčala, sluka, divoký holub vodní divoká husa a divoká kachna

4 Tepelná úprava Nejčastěji u nás upravujeme bažanta Dušení Pečení
Na základech Pečení na slanině, s kořením, s cibulí Vcelku Prsa je možné využít na minutkové pokrmy

5 Receptury 17301 Bažant pečený na slanině
17302 Bažant pečený na česneku 17303 Bažant dušený na žampionech 17304 Bažant pečený na roštu

6 Videorecepty http://youtube.com/watch?v=-u8o5rWDySU

7 Otázky Jak dělíme pernatou zvěřinu? Jak upravujeme pernatou zvěřinu?
Příklady receptur z pernaté zvěřiny?


Stáhnout ppt "Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař"

Podobné prezentace


Reklamy Google