Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KVÍZOVÉ OTÁZKY Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: opakování, kvízové, otázky Autor:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KVÍZOVÉ OTÁZKY Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: opakování, kvízové, otázky Autor:"— Transkript prezentace:

1 KVÍZOVÉ OTÁZKY Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: opakování, kvízové, otázky Autor: Bc. Jana Tvrdíková Anotace: Výukový materiál pro obor Kuchař- číšník Škola: Střední škola hotelnictví, gastronomie a služeb, Dlouhá 6, Litoměřice Vypracováno: I.pololetí 2012/2013

2 JATEČNÉ MASO Pomocí kterých smyslů určujeme jakost? hmat, chuť, sluch
čich, hmat, zrak zrak,čich, sluch

3 HOVĚZÍ MASO O kterou část hovězího masa jde? Svíčková 1.

4 TELECÍ MASO Jaká část Telecího masa je nejkvalitnější? Kýta Karbanátek
Svíčková 2.

5 VEPŘOVÉ MASO Na kolik částí se bourá vepřové maso? Půlky Čtvrtky Celku
3. zemedeleckounov.mypage.cz

6 SKOPOVÉ MASO Skopové maso získáváme? koza, ovce, tele
beran, jehně, kůzle sele,kozel, ovce 4. suroviny-polotovary.hyperinzerce.cz 

7 KOŇSKÉ MASO Které jatečné maso je nejsladší? Vepřové maso Koňské maso
Skopové maso 5. zpravy.e15.cz 


Stáhnout ppt "KVÍZOVÉ OTÁZKY Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: opakování, kvízové, otázky Autor:"

Podobné prezentace


Reklamy Google