Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. Předmět: Technologie Výrobce potravin Ročník: 3. Autor: Ing. Anna Novotná Hodnocení jakosti Anotace: Výkladová část hodiny Technologie oboru Výrobce potravin - cukrovinkář. Prezentace pro podporu výkladu učitele na téma Hodnocení jakosti. Klíčová slova: Hodnocení jakosti, etapy kontroly, řízení a kontrola jakosti. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Anna Novotná Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Digitální učební pomůcka Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0086 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: 6 Číslo materiálu: VY_52_INOVACE_VP3_27
Etapy kontroly jakosti Hodnocení jakosti Etapy kontroly jakosti
Etapy kontroly jakosti Předvýrobní Výrobní Povýrobní
Předvýrobní etapy Průzkum trhu Výzkum a vývoj Příprava výroby Zásobování materiály Zásobování polotovary Zásobování obaly
Výrobní etapy Jakost materiálů vstupujících do výroby Dodržování technologických parametrů Kvalita práce Pozornost je věnována mezioperační kontrole, výstupní kontrole Na základě výsledků kontrol se odstraňují zjištěné nedostatky
Povýrobní etapy Expedice Skladování Doprava Obchod Zahrnují činnosti od vyrobení až po předání spotřebiteli Expedice Skladování Doprava Obchod
Řízení a kontrola jakosti Zaměřuje se především na: Preventivní péči o jakost Vlastní kontroly
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. Použité zdroje SMÍŠEK JOSEF A KOLEKTIV PRACOVNÍKŮ ČOKOLÁDOVEN. Výroba cukrovinek a trvanlivého pečiva: Zaměření na výrobu cukrovinek Učební obor 06-94-2. Praha: Čokoládovny, o. p., Praha 4 - Modřany, str. 332, 1984. Foto archiv autora Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Anna Novotná Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.