BISSELL Flash Heater Technologie = průtokový ohřev páry

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Elektrická kamna 1.
Advertisements

Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Elektrická kamna 2.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Průvodce pro dealery. Proč Robot Cook? Gastronomický trend tohoto typu stroje PŘÍBĚH.
Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Uničov, Školní 164.
Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím inovace CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná škola, Klášterec nad Ohří, Chomutovská 459, příspěvková.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada22 AnotaceZpětné.
  Pevný disk (HDD – Hard Disk Drive)  Používá se k dočasnému nebo trvalému uchovávání dat pomocí magnetické indukce.  Jeho předchůdci byli magnetická.
oblaka Venuše dobře odrážejí sluneční svit a proto je tato planeta ve vhodné poloze po Slunci a Měsíci nejjasnějším tělesem na obloze Večernice někdy.
SPALOVACÝ MOTORY – DIESELOVÉ. OBSAH Úvod Vynález dieselového motoru
Možnosti úspor energie při osvětlování Jednoduché tipy a triky využitelné ve škole i v domácnosti.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru MIEZ, předmětu ELEKTRICKÉ STROJE A PŘÍSTROJE, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Trh, ekonomika. ekonomická činnost výroba spotřeba obchod, směna.
Název DUM: VY_32_INOVACE_XVI_1_12_Vzduch Šablona číslo : XVISada číslo: 1Pořadové číslo DUM: 12 Autor: Mgr.Lenka Dědečková.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru MIEZ, předmětu ELEKTRICKÉ STROJE A PŘÍSTROJE, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Var Autor: Pavlína Čermáková Vytvořeno v rámci v projektu „EU peníze školám“ OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “technologie“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u jiných.
CZ.1.07/1.5.00/ Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
VÝROBA JADER OB21-OP-STROJ-TE-MAR-U PŘÍKLADY VÝROBY JADER Malá jednoduchá jádra se zhotovují v jednodílných jadernicích (formách), z nichž se vyjmou.
VAR Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_04_32.
© IHAS 2011 Tento projekt je financovaný z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státního rozpočtu ČR.
Hydraulické čerpadlo s proměnným geometrickým objemem Výhody: - krátké přestavné časy - malá hmotnost - dobré vlastnosti i při malých průtocích - malé.
CZ.1.07/1.5.00/ Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
VY_32_INOVACE_ES_17 SADA Elektrické systémy. Klimatizaci na vozidle má stále více vozidel Princip klimatizace: je často popisován tak, že je to lednice.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
2 Marketingové koncepce
Počítačové skříně, zdroje a kabely
Správa fotografií v Adobe Lightroom I.
Stroje a zařízení – části a mechanismy strojů
TEPELNÉ MOTORY.
TLAKOVÉ LITÍ KOVŮ OB21-OP-STROJ-TE-MAR-U
Sušení vlasů – vliv teplého vzduchu na vlasy
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/
DUM:VY_32_INOVACE_IX_1_11 Elektrická práce Šablona číslo: IX
Pracovní list k procvičení znalostí o tepelných motorech Autor
Název školy Základní škola Kolín V., Mnichovická 62 Autor
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Základní škola, Jičín, Soudná 12 Autor: PaedDr. Jan Havlík Název:
Chování zákazníka Zahrnuje všechny činnosti, které zákazník uskutečňuje v souvislosti s nákupem a užitím zboží nebo služby.
Výroba II.. Výroba II. Organizace výrobních pracovišť V jedné dílně jsou příbuzné stroje Výrobek prochází několika dílnami Technologické uspořádání.
KAPALNĚNÍ SUBLIMACE DESUBLIMACE
OBČANSKÉ A OBCHODNÍ PRÁVO
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Správa fotografií v Adobe Lightroom II.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
VYPAŘOVÁNÍ SUBLIMACE Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_05_32.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Vladimíra Houšková Název materiálu:
Teplo.
VY_32_INOVACE_10_1_05.
Hoover SSS 1500C parní mop Steamjet maximální výkon 1500 W  
Základní škola, Jičín, Soudná 12 Autor: PaedDr. Jan Havlík Název:
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Základy měření délek, hmotnosti, určování objemu a vlhkosti
Změny skupenství Výpar, var, kapalnění
Přetlak, podtlak, vakuum
Šíření vodní páry v dvouplášťových konstrukcích.
Kde najdu informaci o teplotě tání a varu různých látek?
1/3/2019.
VYPAŘOVÁNÍ A VAR.
M-Commerce Šárka Přibíková 3MA
Tepelné motory.
Umím si umýt ruce Samostatně používám ručník Nepoužívám v průběhu dne nebo odpoledního odpočinku pleny Umím používat WC (nepoužívám nočník!) Umím se vysmrkat,
Člověk a technika – TEPELNÉ STROJE
CBWM 712D-S Vestavná automatická pračka
CSS4 1372D3/1-S Předem plněná automatická pračka Slim Smart
Voda, vzduch Vodík, kyslík.
Kyslík - Oxygenium PSP IV.A skupina  6 valenčních elektronů
Monitorování provozní účinnosti
Transkript prezentace:

BISSELL Flash Heater Technologie = průtokový ohřev páry Princip fungování průtokového ohřívače Ohřívač dosahuje vysoké teploty (mnohem vyšší než boiler ohřívač) Vysoká teplota generuje páru nepřetržitě…. kratší doba ohřívání Bezpečnost Tlakový ventil uvolňuje přebytečnou páru a chrání před přehřátím Klady a zápory průtokového ohřívače Klady: Velmi krátký čas zahřátí Malý a lehký Bezpečnější systém – nevzniká tlak uvnitř přístroje Zápory: Vyšší šance na vytvoření vodního kamene než u boilerového ohřívače Nižší tlak páry…zákazníkovi se může zdát, že není tak výkonný? Proč používat průtokový ohřev? Poskytuje lepší výkon, který uspokojí potřeby spotřebitelů ... ..rychlý ohřev, štíhlý, nízká hmotnost a vysoká teplota páry.

BISSELL Technologie boileru Principy fungování boileru Tento systém vytváří vyšší tlak páry Pára je uvolňována pomocí tlačítka (Trigger), který uvolní ventil páry Bezpečnost….. Bezpečnostní ventil (Pressure relieve device) pomáhá uvolnit přebytečnou páru. 3. Klady a zápory boileru Klady: Není zde potřeba pumpa Vyšší tlak páry než u průtokového ohřevu Zápory: Delší čas zahřátí….cca 60 sec Větší a těžší Vyžaduje standardizovaný tvar přístroje Teplota páry a parní ráz poklesne, když je ventil otevřený delší dobu Nenechat bez dozoru zapnuté – může hrozit přehřátí Musíme nechat vychladnout než znovu naplníme vodou 4. Proč používat boiler systém Poskytuje vysokotlakou páru, delší životnost a tím ekonomický a flexibilní produkt.