Seznamte se s Julii Günthel zvanou Zlata, nejohebnější ženou světa…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: MGR. JINDRA BENEŠOVÁ, 2011 – 10 – 31 NÁZEV: VY_12_INOVACE_27_ LIDSKÉ TĚLO TÉMA:
Advertisements

V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
ROHÁČ OBECNÝ.
Skládky Obsah: • Co to je skládka • Černé skládky • Legální skládky
PLAVECKÉ REKORDY.
Těžiště tělesa (Učebnice strana 48 – 50)
S E N E K A R A D Í Nevyhnutelné snášej s klidnou myslí.
Jedná se o štíhlého čolka s drobnými končetinami a dlouhou hlavou. Pokud se vyskytuje ve vodě, jeho kůže je hladká, na souši ji má suchou a jemnozrnnou.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Klíč k určování kmenů živočichů ČR
Anglický plnokrevník Martina Kotíková.
Obsah: Proč 8. návyk Rámcové objasnění 8. návyku
1 K čemu ještě 8. návyk S.R. Covey „Od efektivnosti k velikosti, vyjímečnosti“ Obsah: 1.Proč 8. návyk 2.Rámcové objasnění 8. návyku 3.Úloha leadership.
Kdo se má v mužích vyznat? Hodní muži jsou oškliví.
TLAČENÍ A TAHÁNÍ – ZKOUŠKA ROVNOVÁHY Když upustíme předmět, jako je například pravítko, spadne díky zemské přitažlivosti na zem. Když pravítko přesně v.
1. Třikrát Petr vyznával, | že miluje Pána svého. | Třikrát Pán mu přikázal | pečovat o bezbranného. Málo je říkat: sestry, bratři. Nést břemena, to k.
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
Varovné signály PPP Státní zdravotní ústav. První varování ▪ Zpočátku dívka omezuje příjem některých potravin (sladkosti, smažená jídla, slazené nápoje…),
Atlantic Road (Atlanterhavsveien – v norštině) je velkolepá trasa jak se z kontinentu skokem z ostrova dostat na ostrov Averøy, fantastickou cestou přes.
Výuková prezentace pro 4. ročník ZŠ, Přirodověda Jan Mayer.
Alexander Ovechkin Navrátil Filip 8.A.
Anglický plnokrevník. Historie Anglický plnokrevník vznikl v 17. a 18. století v Anglii, aby uspokojil vášeň šlechty a jejích králů pro koňské dostihy.
VODA.
PAVOUCI.
MECHOROSTY.
SKOKY 1.
Tato prezentace byla vytvořena
Zuzana Ježková Martina Drozdová Tereza Smejkalová Renata Světlíková
Zjednodušený přehled třídění savců
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
LETOUNI Letouni tvoří početnou skupinu velmi zvláštních savců (asi 750 druhů) Mezi letouny patří kaloni a netopýři Největší zvláštností jsou přední končetiny.
O máku a tak PowerPaint 2000, 800x600, zvuk Byla nebyla, jedna louka.
KOSTRA LIDSKÉHO TĚLA tvoří oporu těla upínají se na ni kosterní svaly udává tvar těla postava člověka (díky kostře) je tedy vzpřímená a páteř je.
Pár vtípků.
V první části bych vás chtěl provést kytarovým světem. Uvidíte mnoho zajímavých kytar na různé styly hudby Druhů kytar je mnoho a jejich jmenování by.
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
SKATEBOARDING a SNOWBOARDING.
Moje záliby Přemýšlení Kateřina Veverková
Psovité šelmy.
Pavouci a Štíři.
BEETHOVEN. MLÁDÍ Ludwig van Beethoven se narodil pravděpodobně 16. prosince 1770 v Bonnu, přesné datum jeho narození není známo, pouze datum pokřtění.
Haribo – základní informace Haribo je německá firma, která byla založena roku 1920 v Bonnu panem Hansem Rieglem, která vyrábí bonbony všech možných druhů.
Základní informace o tygrovi tygr žil původně na rozsáhlém území mezi Bajkalem a pobřežím Tichého oceánu, v současnosti žije takřka výhradně na omezeném.
Seznámení s multimediálními ukázkami na podporu vzdělávání v technických oborech Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro analýzy.
VEJCORODÍ VY_32_INOVACE_BOHACOVA.BIOTER.05 © Sportovní gymnázium Dany a Emila Zátopkových Ostrava.
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Mgr. Zbyněk Jícha Škola
Lidské tělo - kostra.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Anomálie lidského těla – voskové figuríny
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
Karel IV. „Otec vlasti“ Filip Valla
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
veverka -vše co o ni nevíte, nebo jste se báli zeptat
Akrobatická příprava Akrobatickou přípravu dělíme na: Zpevňovací
Žirafa Šárka Čerstvá.
Dnes Vás baví slečna Pavla
Minulý týden jsem v televizi viděla pořad,
Pro celkový rozhled ILMS.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
REKORDY ZVÍŘAT.
ROHÁČ OBECNÝ Největší brouk Evropy Žije v dutinách starých stromů a v mrtvých pařezech v lesích a hájích. U nás se vyskytuje na Jižní Moravě.
Anomálie lidského těla – voskové figuríny
MOTORIKA II JEMNÁ MOTORIKA
Pythagorova věta v prostoru – tělesová úhlopříčka krychle a kvádru
Dýchání Dýchání můžete cvičit sami následovně: A) vsedě
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
JEDNOROŽEC Aneta Mešková.
PANDA Sylva Havránková.
AUTOR: Mgr. Radoušová Marcela
Pro celkový rozhled ILMS.
Transkript prezentace:

Seznamte se s Julii Günthel zvanou Zlata, nejohebnější ženou světa…

… která říká, že kroutit nohy za hlavu a poskládat se do půlmetrové krychlové krabice jí připadá a je pro ni přirozené.

Pro mnohé z nás jen sklonit se a dotknout se prstů na nohou může být obtížné. Pro Julii Günthel, zvanou Zlata, to však není problém. Ta, pokud se chce dotknout prstů u nohou, to může udělat tak, že stočí nohy až k hlavě. 173 cm vysoká bývalý gymnastka Zlata se dokáže zkroutit do těch nejextrémnějších pozic, které si lze vůbec představit. Díky své pružnosti již překonala řadu světových rekordů. Není pro ni problém ani „nacpat“ se do krychlové krabice o straně 50 cm. Zlata říká, že provádění neobvyklých pozic cítí jako přirozené. Trochu nepříjemné to prý může být, musí-li držet pózu po dlouhou dobu, např. při focení. „Ale myslím“, říká, „že je tomu tak u každého, kdo třeba sedí bez hnutí delší dobu a jeho svaly mezitím tuhnou.“

Narodila se v Rusku v roce 1986.

Dnes žije v Německu.

Díky své pružnosti již získala mnohá světová prvenství.

Zlata, která dnes žije v Německu, bývá vrcholnou atrakcí nejrůznějších akcí. S cvičením začala již jako dítě ve věku čtyř let. Vzhledem ke své zálibě v kroucení těla do podivných tvarů se po škole dala na cirkusový výcvik, což také přispělo k uplatnění jejího přirozeného talentu v její kariéře. KONEC http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2408787/Meet-Julia-G-nthel-aka-Zlata-worlds-bendiest-woman.html#v-1924369334001