HELFÍKŮV KOTÁR 2016 ADÉLA GABRHELOVÁ A MAGDA ŠEVČÍKOVÁ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ NÁM. 28. ŘÍJNA DNE Projekt první pomoci pro žáky 9. ročníku 
Advertisements

Táborová love story Rysové. Hlavní postavy: Kiwi, Rychlonožka, Klouzačka, Srnka, Práče, Skokan, Puchýř a Tučňák Dále hrají: Prskavka, Sojka, Čiperka,
JÁ A MOJE ŽENA.
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
C h v i l k a p o e z i e ( nikdy nikoho nezabije )
Sáře Vilímový! Any Adamová
Nejprve stvořil Bůh muže... Potom si řekl: ”Něco k němu chybí” !
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
FIRMEN – CONSULTING… nVe Vaší firmě dojde v blízké době k několika důležitým změnám… nV následujících 3 lekcích se naučíte, jak tyto změny můžete snadněji.
Pohádka o vodníčkovi Vodníčkova rodina
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:Mgr. Petra Pláničková Název: VY_32_INOVACE_377_STAVBA VĚTY Téma: VĚTA JEDNODUCHÁ,
Napsala:Daniela Krolupperová Ilustrovala:Lucie Dvořáková Zpracovala: Lucie Kydlíčková.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Petr s Pavlem byli na lyžařském výcviku. Oba si pěkně zalyžovali a navíc měli hezké počasí. Sjezdovky byly upravené a mimo ně bylo až 60 cm sněhu. Však.
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
Velikonoční příběh Ilustrace Henry Martin Copyright © 2005
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
Byla to zábava. Při čekání na vlak jsme přemýšleli, jaké to tam bude.Všichni jsme byli natěšení.
Dětský den v Hájku 2008 Nebudete tomu věřit, ale 1. června se konal dětský den na hřišti v hájku a nejen dětský smích napovídá tomu, jak se povedl.
PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA). Pro ty z nás, kteří máme okolo sebe děti – ať už vlastní, nebo vnoučata, neteře, synovce, nebo studenty…
Práce s Gimpem Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl.
Jakub Stojaník,Matouš Falout,Fabián Strecker
Tato prezentace nesmí být použita na jiný den Země než na Zneužití je trestné Zneužití je trestné.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Pohádka o krtečkovi Autor: Důrková Sára.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
„Jak jsme zdobili Školní družinu v Pozlovicích z přírodních materiálů“
Střední průmyslová škola v Písku
Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Červená karkulka Lucie Novotná.
Den bez úsměvu je den ztracený. Tonda na oslavu 60 tin to vzal sportovn ě.
Porthosek ? – Ještě v Třebíči.
CIRKUS PŘEČTĚTE SI POZORNĚ POVÍDKU. Ráno na zelené louce za městem ještě nic nebylo. Rostla tam jen tráva, kterou nikdo nesekal. Když ale šel Jirka.
Kateřina de jagerová, Anna rytířová, klára štachová
CESTA PAPÍRU Recyklace. Doma  Já, Nikol a Olča jsme si vyrobily papírového panáčka Žoseffu.  Po nějakém čase se Žoseffa stala nepotřebnou, a tak stala.
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Tereza Pecánková.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
První pomoc při úrazu elektrickým proudem
Černý humor.
Autorka: Vendula Szappanosová Byl jednou jeden medvídek jménem Davídek. Žil v lese i s jeho kamarády myškou Adélkou, vlkem Petrem a sovou Michalkou.
KROUŽEK MALÝ KUCHTÍK (1. – 3. ročník).
Bajka. Do dalšího krásného dne se probudilo prasátko Norbert.
Odkud se vzal kuchyňský robot?. Víte proč člověk vynalézá? Protože je líný! V 17. století kuchaři šlehali hodinami vaječný bílek březovými metličkami.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !
DIRKA.
Časopis Lentilky Díl 1.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov
( nikdy nikoho nezabije )
Den Země 3.A – 25. dubna.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Sada 2 Jazyková komunikace MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
AUTOR: Kateřina Křížová
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
Vtipy na téma SKLERÓZA
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Morbidní říkanky a neb chvilka poezie.
Nejprve stvořil Bůh muže...
Transkript prezentace:

HELFÍKŮV KOTÁR 2016 ADÉLA GABRHELOVÁ A MAGDA ŠEVČÍKOVÁ

Dne jsme se zúčastnily soutěže HelFíkův Kotár. Obě jsme si to představovaly úplně jinak, ale bylo to lepší a dokonce jsme se dostaly do první 10 – měly jsme 9. místo. Vylosovaly jsme si kartičku s číslem 20, takže jsme vybíhaly jako dvacáté. Byla různá stanoviště. První stanoviště byl jednoduchý test s jedenácti otázkami.

2.STANOVIŠTĚ -OPILEC První jsme se na místě lekly, ale pak už jsme rychle musely zasahovat. Pan opilec vypadal hrozně – špinavá mikina, z pusy vytékal vanilkový pudink, který měl představovat zvratky. Bylo to nepříjemně hnusné. Ádiným kapesníkem jsme mu vytřely pusu od pudinku. Pan Zemek dal razítko a pak už jsme utíkaly na další stanoviště.

3. STANOVIŠTĚ - ZLOMENINA Utíkaly jsme pár metrů a pod stromem ležela jedna slečna. Měla něco s nohou a měla na ní krev. Tak jsme jí obě nohy svázaly k sobě. Měly jsme cca 12 bodů z 15. Vzaly jsme kartu a utíkaly dál.

4. STANOVIŠTĚ- ELEKTRICKÝ ŠOK Doběhly jsme na 4. stanoviště a pod drátem ležel pán. Byla tam i paní elektrikářka, tak jsme jí řekly, ať vypne proud. Vypla ho a my jsme dělaly, co jsme měly. Majda se naštvala, protože jí nic nešlo, resp. Nevěděla, co má dělat. Ale pak jsme se chytly do rytmu. Pak jsme byly hotové. Do plného počtu bodů nám chyběly jen 2 body!

5. STANOVIŠTĚ - POPÁLENINY Popáleniny byly asi nejlehčí. „Polily“ jsme dvěma klukům ruce a obvázaly je. Zavolaly záchranku. Paní, co dávala body, Majdě podala mastičku. Ta jí už brala do ruky, ale Áďa zasáhla a řekla: „Ne!“. Mastičky jsou na popáleniny zakázané. Stejně jako pudry.

6. STANOVIŠTĚ - RESUSCITACE Doběhly jsme na další stanoviště, kde jsme měly na figuríně resuscitovat. Jedinou chybu, kterou jsme udělaly, bylo, že jsme nepoužily defibrilátor. Ale ani jsme nevěděly jak se používá. Získaly jsme 68 bodů z 72. Záchranáři, co bodovali, nám řekli, že jsme úplně sehrané!

7. STANOVIŠTĚ – USEKLÝ PRST Tohle bylo předposlední stanoviště. Dřevorubec sekal sekerou dřevo v lese, uslyšely jsme křik. Tak jsme ho posadily, opřely o strom. Zapomněly jsme si dát rukavice, které byly v lékárničce, která byla u stromu. Také jsme si nevšimly izofólie a useklého prstu, který jsme měly zachránit. Ale i tak jsme měly hodně bodů.

8. STANOVIŠTĚ - AUTONEHODA Poslední stanoviště. Stará škodovka byla naražená do stromu. Dvě holky vzadu a jeden starší pán vpředu. Vytáhly jsme je z auta. Majda zavolala záchranku a Áďa je uklidňovala. Pán si chtěl zakouřit cigaretu, ale zakázaly jsme mu to. Nasbíraly jsme skoro plný počet bodů. Myslíme, že se to celkem povedlo.

Nakonec jsme doběhly a s výsledkem jsme byly spokojené…

A NAKONEC JSME DOSTALI I DORT…

DĚKUJEME ZA KRÁSNÝ ZÁŽITEK !