Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme."— Transkript prezentace:

1

2 Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme vychloubat V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme vychloubat Dobře chceme. Dobře chceme.

3 Začalo to úplně nevinně, a to touhou mít o trošku lepší auto. Bohužel to pro nás bylo nereálný, ale proč nesnít?

4 No nezbývalo nic jiného než se spokojit s vozovým parkem pro mladší členy SDH

5 POZOR!!! Když se chce tak to jde. Koukejte POZOR!!! Když se chce tak to jde. Koukejte

6 Asi už tušíte správně, povedlo se a autíčka jsou. Někteří by z toho i tančili prostě radost, která se nedá popsat.

7 Autíčka jsme řádně přivítali a mohlo se začít s přetvářením k obrazu svému. Práce to byla těžká, ale té srandy co se u toho užilo… Některým už z toho šplouchalo trochu na maják.

8 Největší překvapení nám udělala Liazka, čím víc se toho sundalo tím víc toho bylo na opravení.

9 Bylo to nekonečný a těch šroubků z toho Bylo to nekonečný a těch šroubků z toho

10 Naposledy se koukněte na tu hrůzu a teď už bude jen to lepší.

11 Ještě nic moc, to říkat nemusíte to víme, nejdřív se radí aby to bylo nej… A použili jsme na to trio znalců.

12 To je změna! A připravte se, že budete bulvy valit. Jen co necháme odborníky dělat svojí práci. To je změna! A připravte se, že budete bulvy valit. Jen co necháme odborníky dělat svojí práci.

13 A když odborníci tak v pravém slova smyslu, všímáte si té preciznosti pro detail. A když odborníci tak v pravém slova smyslu, všímáte si té preciznosti pro detail.

14 Všichni odborníci na svých místech a práce jde od ruky. Bohužel jsem zapomněli na to, že naše hasičárna je poněkud malinká.

15 Nezbývalo nic jiného než se do toho s plnou parádou pustit.

16 No jo šlo to rychle a museli jsme dokonce použít i nějakou tu techniku.

17 Tak rada zkušenějších potvrdí správnost postupu. Následně se musí vyzkoušet tvrdost betonu a na konec jestli se tam vejde auto a jak jde vidět „vejde“ i s námi.

18 Náš šéf stříkač má rádoby zelenou blůzu a za ním nejvyšší odborníci jakosti. Nadále vás nechám kochat uměním mistrů.

19 Krása že??

20 Tak nějak je vše hotovo a už se doladí jen pár detailů na autech a můžou nám – vám sloužit.

21 Víte co znamená ten okamžik, když už jsou akce schopný obě auta? Ne? Babička musí do důchodu! A všechna čest sloužila ukázkově.

22 A rychlý přehled zobrazených událostí: 22.8.2008 – jsme si zajeli do Sokolovské chemičky pro auta. 13.9.2008 – jsme začali předělávat garáž. 1.10.2008 – garáž byla hotová a dokonce se tam vešla celá Tatra. 7.11.2008 – Tatra byla zařazena do výjezdu 7.12.2008 –naposledy vyjela naše babička k zásahu. 16.1.2009 – byla nahrazena Liazkou a tak mohla odejít do důchodu. Na závěr bychom velice rádi poděkovali všem co nám po celou dobu pomáhali s tímto nemalým úkolem. Počínaje manželek, milenek, přítelkyň a i kamarádů, spolupracovníků a firem, kteří trpěli naše výmysly a úlety. Samozřejmě by z toho nic nebylo bez finanční podpory naší obce. DĚKUJEM ! ! !


Stáhnout ppt "Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme."

Podobné prezentace


Reklamy Google