Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Časopis Lentilky Díl 1.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Časopis Lentilky Díl 1."— Transkript prezentace:

1 Časopis Lentilky Díl 1

2 Obsah Vtipy na každý den Příběh Události naší školy
Chytré odkazy, které vám pomůžou

3 Vtipy na každý den Pepíčku, co to děláš? Papám sekundové lepidlo maminko. CO?! ,,Mmmmmmmm‘‘ Dva šneci stojí u silnice a jeden říká: Přejdeme silnici a druhý odpoví: Neblázni! Za 45 minut jede autobus! Honzíku, jak dělá kočička: Mňau. Jiříku, jak dělá pejsek: Haf. Pepíčku, jak dělá myš: Klik, paní učitelkou Paní učitelka je s dětmi v zoo a zastaví se u zebry. Zeptá se: Jak se jmenuje toto zvířátko? Děti neví tak jim napovídá Ze….. a Pepíček odpoví: Zeby to byl tygl? Mravenec na slona: Vylez z vody! Slon se diví a poté vyleze a pak se ptá mravence: Proč? Ále nic, jenom se dívám jestli nemáš moje plavky!

4 Příběh Byl jednou jeden chlapec. Rodiče ztratil v lese na houbách a od té doby si osud hraje s jeho životem. Snaží se hledat maliny, borůvky a další potravu. Jednou narazil na studnu, ale byla jako nová, přitom kolem to vypadalo nedotčeně. Koukl se do ní v úvaze, že se napije. To, co viděl na dně se mu před očima přehrávalo ještě pár dní. Nebyla to voda ale byla tam jeho postava, ležela tam bezvládně. Měla u sebe lano. Poté chlapec uviděl vedle sebe lano. Myslel si že když osobě hodí lano, že vyšplhá nahoru. To dělat neměl. Když se naklonil, i s lanem spadl dolu na dno. Postava s lanem náhle zmizela a až pak si to uvědomil. Ta postava byla jeho představa, která ho varovala a on ji neuposlechl. Ještě tři týdny tam ležel když náhle slyšel ženu jak volá: Kájo!!! Jsi tu někde? Byla to jeho matka, vrátila se, že by se mohl objevit na kraji lesa. Chlapec volal, ale byl vysílený a vymrzlý, jeho hlas byl tenký a tichý. Jediné co u sebe měl byl kus plechu na dně a kámen pro štěstí. To je ono! Usmyslel si a kamenem bouchal do plechu. Plech dělal rámus. Hned slyšel, jak se ke studně blíží jeho matka. Když se naklonila, v očích ji vylétly slzy radosti. KÁÁÁÁJOOO! Po chvíli zavolala hasiče a záchranku. Ti zde byli okamžitě. Bezvládného chlapce vytáhli a odvezli do zdejší nemocnice. Nakonec vše dopadlo dobře a chlapec už se nikdy neztratil.

5 Události naší školy Tento školní rok 2016 / 2017 nás opouští náš oblíbený ředitel školy Ivo Záleský a paní zástupkyně 1. stupně Dana Klimčuková. Také odchází naše paní učitelka chemie Ludmila Hanuščinová. Bude se nám po nich stýskat  Školní rok 2017 se 31. května uskutečnil muzikál Pastelky, který byl věnován víše zmíněnému panu řediteli a paní zástupkyni. Muzikál vedly paní učitelky: Ivana Vacková, Hana Plachá a Dana Brožíková ( sbor ) Na představení se přišel kouknout i pan starosta a velice se mu to líbilo. Příběh byl o malíři a jeho pastelkách 

6 Chytré odkazy, které vám pomůžou
Kalkulačka online: Vyhledávač ( více možností ): Wikipedie: y: Jídelníček:

7 Předpokládaný termín dalšího časopisu: 20.6.2017
Vytvořil Michal Spišak


Stáhnout ppt "Časopis Lentilky Díl 1."

Podobné prezentace


Reklamy Google