Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorka: Vendula Szappanosová Byl jednou jeden medvídek jménem Davídek. Žil v lese i s jeho kamarády myškou Adélkou, vlkem Petrem a sovou Michalkou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorka: Vendula Szappanosová Byl jednou jeden medvídek jménem Davídek. Žil v lese i s jeho kamarády myškou Adélkou, vlkem Petrem a sovou Michalkou."— Transkript prezentace:

1

2 Autorka: Vendula Szappanosová

3 Byl jednou jeden medvídek jménem Davídek. Žil v lese i s jeho kamarády myškou Adélkou, vlkem Petrem a sovou Michalkou. Byl jednou jeden medvídek jménem Davídek. Žil v lese i s jeho kamarády myškou Adélkou, vlkem Petrem a sovou Michalkou.

4 Adélka našla jednoho dne sýr a řekla si,,Takový dobrý a voňavý sýr‘‘ A tak k němu hnedka běžela.

5 Myška mlsala, mlsala a najednou byla za ní kočka. Myška nic nevěděla, až do doby než kočka zakopla o kámen.Myška se otočila a rychle utíkal, naštěstí měla myška štěstí, takže jí kočka nechytla.

6 Myška hned utíkala za Davídkem, aby mu pověděla co se jí přihodilo. Ale Davídka nikde nenašla. Pak ho z dálky uviděla jak sbírá borůvky. A tak mu to vše pověděla. Myška hned utíkala za Davídkem, aby mu pověděla co se jí přihodilo. Ale Davídka nikde nenašla. Pak ho z dálky uviděla jak sbírá borůvky. A tak mu to vše pověděla.

7


Stáhnout ppt "Autorka: Vendula Szappanosová Byl jednou jeden medvídek jménem Davídek. Žil v lese i s jeho kamarády myškou Adélkou, vlkem Petrem a sovou Michalkou."

Podobné prezentace


Reklamy Google