Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorka : Eliška Šťastná

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorka : Eliška Šťastná"— Transkript prezentace:

1 Autorka : Eliška Šťastná
O zvířecích závodech Autorka : Eliška Šťastná

2 Jednoho dne se ve městě plném zvířátek konaly zvířecí závody
Jednoho dne se ve městě plném zvířátek konaly zvířecí závody. Za tři dny se vyplnily přihlášky a a za týden byly veliké zvířecí závody.

3 Závodu v běhu se zúčastnila želva, lev, chrt, motýl, zajíc.

4 Když byla zvířátka na startovní čáře smála se želvě, že doběhne jako poslední. Želva byla smutná, ale stejně se chtěla zúčastnit.

5 Lišák Max vystřelil z pistole a zvířátka se rozeběhla
Lišák Max vystřelil z pistole a zvířátka se rozeběhla. Trasa byla dlouhá vedla kolem pole, psího útulku, stodoly pana Jezevce a také kolem hřiště.

6 Když zvířátka běžela zajíc byl ve vedení, ale v tom viděl pole, které bylo plné mrkví a salátů. Závod hodil za hlavu a utekl do pole cpát se mrkvemi a saláty.

7 Když zajíc odběhl do pole, ve vedení byl lev ale v tom uviděl stodolu a kurník plný slepic neodolal a musel jít jednu ukrást.

8 Když lev odběhl ukrást pár slepic, ve vedení byl pes ale v tom se běželo kolem útulku a on viděl starého kamaráda z dětství a hned si s ním šel popovídat.

9 Po té co si šel pes popovídat s kamarádem v útulku ve vedení byl motýl, ale jak tak letěl viděl krásné hřiště kde bylo plno dětí a také ostatní motýlci se kterými se ještě neseznámila a tak tedy odletěla za nimi seznámit se s novými kamarády.

10 Závod tedy vyhrála želva, která se soustředila jen na závod
Závod tedy vyhrála želva, která se soustředila jen na závod. Želva také vyhrála poukaz do restaurace u Jezevce a vyhrála kč !!


Stáhnout ppt "Autorka : Eliška Šťastná"

Podobné prezentace


Reklamy Google