Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kam s ním? Stromovka Když jsme přišli do Stromovky, hned na prvním rohu byl koš, což je v pořádku. Šli jsme však po vedlejší, dlouhé cestě, která odpadkovými.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kam s ním? Stromovka Když jsme přišli do Stromovky, hned na prvním rohu byl koš, což je v pořádku. Šli jsme však po vedlejší, dlouhé cestě, která odpadkovými."— Transkript prezentace:

1

2 Kam s ním? Stromovka

3 Když jsme přišli do Stromovky, hned na prvním rohu byl koš, což je v pořádku. Šli jsme však po vedlejší, dlouhé cestě, která odpadkovými koši nebyla vybavená vůbec. Kolem této cesty byly patníky polepené roztrhanými plakáty, jejichž kusy vítr rozvál po okolí. Na zemi bylo i plno odpadu od procházejících lidí. Můžeme z toho tedy soudit, že alespoň pár košů by se na tuto cestu hodilo.

4 Když jsme na křižovatce odbočili, byl zde konečně, asi po 500 metrech koš, to je samozřejmě nedostatečné, o čemž svědčí i okolní nepořádek. Asi 50 metrů od koše bylo vidět, že za několika stromy na trávě pravděpodobně přebýval bezdomovec a zanechal po sobě veliký nepořádek.

5 Poté jsme přišli na hlavní cestu kde byl na každém rohu koš, ale lidé přesto pohazovali odpadky i 20 metrů od košů, to mohlo být způsobeno snad pouze leností. Na této cestě byly koše také vedle laviček, což bylo dobré, protože se lidé nemuseli zvedat, aby mohli odhodit odpadky. Když jsme dorazili ke středu parku, kde se neválely žádné papírky, bylo nám jasné, že zde se to opravdu udržuje. Uprostřed parku bylo košů opravdu mnoho, vždy jsme prošli maximálně po dvaceti metrech kolem koše, tudíž se zde, až na pár výjimek, na zemi nic neválelo.

6 Viděli jsme, jak zde projíždí i vozidlo organizace která se stará o lesy v Praze a také zametací vozidlo, které čistí cesty od nepořádku, tudíž bylo vidět, že je o čistotu parku postaráno.

7 Na konec jsme zhodnotili situaci a došli k závěru, že na hlavních cestách a ve středu parku je košů dostatek, ale na méně frekventovaných cestách nejsou skoro žádné, což je škoda, protože je zde nepořádek a kazí to vzhled parku.

8 Konec


Stáhnout ppt "Kam s ním? Stromovka Když jsme přišli do Stromovky, hned na prvním rohu byl koš, což je v pořádku. Šli jsme však po vedlejší, dlouhé cestě, která odpadkovými."

Podobné prezentace


Reklamy Google