Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorka: Veronika Prouzová

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorka: Veronika Prouzová"— Transkript prezentace:

1 Autorka: Veronika Prouzová
Království koček Autorka: Veronika Prouzová

2 1.Kapitola V Čínské čtvrti žila dívka jménem: Haru Jošijoko. Každý den jako obvykle zaspala. Když chtěla přejít silnici tak uviděla jak na zelenou přechází kocour.

3 Kočka na ni promluvila: Nestalo se ti nic. Nezlob se na mě prosím
Kočka na ni promluvila: Nestalo se ti nic? Nezlob se na mě prosím. Poděkuji ti později. Dívka se jen uklonila.Zvedla se a odešla domů.

4 Ráno ve škole uklízela a přišla za ní kočka která Haru sdělila, že kocoura kterému zachránila život byl kočičí princ a že jí chtějí za prince provdat. Haru chodila po městě a chtěla si konečně odpočinout a sedla si na velkou bílou kočku.

5 Kočka se ptala: Co chceš
Kočka se ptala: Co chceš? A Haru odpověděla: Mam veliký problém a potřebuji pomoc s kočkami z kočičího království. Jdi za mnou. Dovedl ji na malé náměstí kde objevila krásného kocoura který na ni začal mluvit: Dobrý den. Jmenuji se Baron Humbert Fon Dikinghem a jak se jmenuješ ty? A jak tam jako vylezu co?!

6 Haru. Dobrá vím jaký máš problém pomohu ti
Haru . Dobrá vím jaký máš problém pomohu ti. Ale sotva to dopověděl Haru zmizela. Haru se probudila již v kočičím království v krásných šatech a špercích. Haru byla smutná a když jí posadili za stůl začala plakat. Juhu

7 Král zámku svolal žongléry a klauny, ale nikdo jí nerozveselil
Král zámku svolal žongléry a klauny, ale nikdo jí nerozveselil. Tu vešel Baron převlečen za mušketýra s maskou a řekl: Myslím že já dokážu slečnu Haru pobavit. Pak Haru vyzval k tanci a vytancovali až ven a tam utekli z kočičího království. Kdo to je ?

8 Haru se opět vrátila do svého domu ale ne barona nemohla nikdy zapomenout.
Já chci být kočka

9 A TO JE VELMI ŠTASTNÝ KONEC
Dobré na hodinový film A TO JE VELMI ŠTASTNÝ KONEC


Stáhnout ppt "Autorka: Veronika Prouzová"

Podobné prezentace


Reklamy Google