Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !"— Transkript prezentace:

1

2 Něco pro dobrou náladu !

3

4

5 Po převozu do nemocnice lékař konstatoval smrt pacienta, ale to jsme tušili, už když jsme ho našli na třech místech v lese.

6

7

8 Nejdříve jsem si myslel, že jen žertuje a že po mně střílí slepými náboji.
Když mě odváželi do nemocnice, tak jsem si to už nemyslel.

9

10

11 Několikrát jsem ho vyzval, aby zastavil, ale on padal z okna dál.

12

13

14 Nasadil jsem mu pouta a než jsem se vzpamatoval, utekl i s policejním
psem. Služební pes sledoval stopu několik metrů a poté usnul

15

16

17 Před jízdou jsem něco vypil. To ale nebylo nic proti žízni,kterou
jsem měl. Nehodu tedy zavinila manželka, která přesolila oběd.

18

19

20 S odcizeným autem jsem jel dost rychle, nemohu ale říci kolik, protože se mi všechno pro opilost rozmazávalo. V autě jsem ale už nepil. Ve tváři toho starého pána, který se odrazil od kapoty mého auta, jsem si všiml nečekaně smutného výrazu. Ten chodec váhal, kterým směrem se má vydat, a tak jsem ho přejel.

21

22 Před jízdou jsem požil alkohol v množství šesti velkých alkoholů, ale podotýkám, že zatáčku jsem přehlédl jen proto, že foukal dost silný vítr. Ten náklaďák nacouval skrz přední sklo do manželčina obličeje Řekl jsem policii, že nejsem zraněný, ale když jsem si sundal klobouk, zjistil jsem, že mám frakturu lebky.

23

24 Po několika dalších metrech zabočil sledovaný vpravo, což jsme
nepředpokládali a pokračovali dál rovně. Pachatel odcizil ze zásuvky vedoucího nezjištěné množství pětikorunových mincí v celkové hodnotě 300 Kč. Služební pes sice zadržel pachatele, ale pouta jsem mu musel nasadit já.

25

26 A jeden na závěr ! Hezký den.
Pane doktore, já mám problém. Já trpím předčasnou ejakulací. Jak se ženy jenom dotknu, skoro okamžitě se udělám. Manželka z toho nic nemá, jí se to nelíbí, furt mi to vyčítá a nechce se mnou spát. Co mám dělat?" "Já vám poradím, pane. Vždycky, když se vám bude už už chtít,tak se musíte leknout a ono to přejde. Zkuste to a pak mi přijdete říct." Pán se objevil hned druhý den: "Pane doktore, to byla katastrofa. Hned, když jsem šel od vás, koupil jsem si v obchodě startovací pistoli. Přišel jsem domů, manželka byla svlečená v posteli, tak jsem na ni hned hupsnul. Pistoli jsem si nenápadně schoval pod polštář. Zkusili jsme pozici 69. Jak ho manželka chvilku cumlala, cítil jsem, že už déle nevydržím, tak jsem vytáhl pistoli a vystřelil. No co vám mám povídat. Manželka se tak lekla, že mi ho málem ukousla, posrala se mi na obličej a ze skříně vylezl nahatý soused s rukama nad hlavou ... Hezký den. kovik


Stáhnout ppt "Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !"

Podobné prezentace


Reklamy Google