Shromáždění delegátů 2015 Volební řád (úpravy) Jaroslav Majer Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23, 334 01 Přeštice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
Advertisements

Družstvo, státní podnik, konsorcium. Obsah výkladu 1.Družstvo 2.Státní podnik 3.Otázky a úkoly.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Ochrana urbanistických a architektonických hodnot zástavby poznatky veřejného ochránce práv Kancelář veřejného ochránce práv JUDr. Marek Hanák, JUDr. Jana.
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Veřejné rejstříky - Obchodní rejstřík.
Nový občanský zákoník - co přinese NNO JUDr. Hynek Pečinka XIV. krajský sněm Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje Olomouc /
Pravomoci orgánů obcí dle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Jana Kadlecová Název materiálu: VY_32_INOVACE_9_CLOVEK_A_PRAVO_08.
Základní znaky NO Účelová funkce a důvody založení: není založena za účelem zisku důvody založení: - dobročinná nebo charitativní činnost - podpora skupiny.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Občanská společnost, participace občanů na politickém životě Demokratický právní stát.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.1 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 24. dubna 2014.
Základní charakteristika společnosti - Společnost, za jejíž dluhy ručí společníci společně a nerozdílně do výše, v níž nesplnili vkladové povinnosti podle.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
PARLAMENT ČR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Charvátová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Kontinuita akreditačního procesu: přechod od stávajícího k novému systému JIŘÍ SMRČKA TAJEMNÍK AKREDITAČNÍ KOMISE.
Shromáždění delegátů 2015 Jednací řád (úpravy) Jaroslav Majer Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23, Přeštice.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Podnik a podnikání Název vyučovací oblasti:Kapitálové OS – Akciová společnost Ročník / obor studia:II.
Pobočný spolek JUDr. Petr Šlauf advokát společník AK Svejkovský, Kabelková a spol.
Shromáždění delegátů 2015 Jaroslav Majer Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23, Přeštice Shromáždění delegátů.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.3 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. dubna 2013.
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Střední průmyslová škola a Střední odborná škola gastronomie a služeb, Most, příspěvková organizace DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
1 Právní stav územního plánu po vydání změny Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení územního plánování Porada s ÚÚP,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO38 Název školy: Střední průmyslová.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Vyhláška č. 326/2006 Sb., o atestačním řízení pro elektronické nástroje Mgr. Martin Plíšek.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích
Naplňuje přitom pravomoci dané Ústavou ČR a některými běžnými zákony.
Odpisové plány Inventarizační zpráva
Místní rozpočtové jednotky
ZMĚNA ZÁKLADNÍHO KAPITÁLU
Státní organizace.
ZÁKONODÁRNÁ MOC LEGISLATIVA
Příjmy z kapitálového majetku
Pracovní porada Pracovní list.
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Vklad Obchodní zákoník definuje vklad jako peněžní prostředky nebo jiné penězi ocenitelné hodnoty, které se společník zavazuje vložit do základního kapitálu.
Zákonodárná moc Klepněte a vložte poznámky. PRÁVO.
Pracovní porada Pracovní list.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky
Zrušení a zánik obchodní společnosti
Porada vedoucích Úřadů územního plánovaní
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
II. – III. r./ Hotelnictví a turismus
Volby v ČR Název školy: ZŠ Salvátor
II. – III. r./ Hotelnictví a turismus
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
Spolupráce škol a orgánů sociálně-právní ochrany dětí
Název projektu: Moderní škola
Závaznost ÚPD pro orgány státní správy lesa
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
DOBROVOLNÉ SVAZKY OBCÍ
DUM - Digitální Učební Materiál
Shromáždění členů ČNS ČLS JEP
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2018
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
OBCHODNÍ PRÁVO Občanská nauka 1. M
Družstvo CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
SPRÁVNÍ PRÁVO.
Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Transkript prezentace:

Shromáždění delegátů 2015 Volební řád (úpravy) Jaroslav Majer Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23, Přeštice Shromáždění delegátů , 18:00 hod. Velký sál Kulturního a komunitního centra v Přešticích, Masarykovo náměstí 311

Stavební bytové družstvo Plzeň-jih se sídlem v Přešticích, Hlávkova 23, Přeštice, okres Plzeň – jih IČO: , tel: , fax: , web: Zapsané v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni: oddíl Dr. XXV, vložka 31 VOLEBNÍ ŘÁD (návrh – pozvánka na SD úpravy) Čl. 4 - Návrhy kandidátů do představenstva a kontrolní komise družstva (1)Představenstvo připravuje a organizuje volby do představenstva a kontrolní komise až do ustavení volební komise na SD a vyhlašuje termíny pro předkládání kandidátek. Představenstvo může činnosti v souvislosti s přípravou a organizací voleb do představenstva a kontrolní komise delegovat na volební komise ustavené za tímto účelem představenstvem, když počet těchto volebních komisí a počet jejích členů určuje představenstvo. Volby organizovat prostřednictvím jím ustanovené volební komise.

Čl. 6 - Volby (3)Na návrh volební komise může SD rozhodnout o tom, že bude hlasováno o navržených členech orgánů tzv. hromadně, tzn. že nebude provedena volba o každém kandidátovi individuálně, ale bude provedena volba členů orgánů hromadně, a to ve složení (obsazení) navrženém volební komisí. (6)Při tajném hlasování delegát vyjadřuje svoji vůli úpravou kandidátních listin [může v nich škrtat navrhované kandidáty a doplňovat nové kandidáty na stanovený počet]. Hlasovací lístek je platný i tehdy, byly-li v něm učiněny škrty, aniž by byl připsán nový kandidát. V případě, že delegát neodevzdá hlasovací lístek, resp. jej nevhodí do volební urny, má se za to, že se zdržel hlasování. Čl Volební právo Právo volit delegáta ve svém volebním obvodu mají členové družstva zařazeni do tohoto volebního obvodu. Rozhodující je stav podle seznamu členů ke dni konání voleb.

Čl Zánik funkce delegáta Čl Závěrečná ustanovení Tento volební řád byl schválen SD dne a tímto dnem nabývá účinnosti. Dosavadní volební řád družstva z se ruší.