Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/17.09394 Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/17.09394.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Advertisements

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Projekt „Předcházení a postih projevů extremismu při hromadných akcích“
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Praktické zkušenosti a doporuční Praktické zkušenosti a doporuční Program Cíle 3/Ziel3 na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Diskové pole pro testy SIS II projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější hranice (FVH)
Mobilní kontaktní a koordinační centra.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
 OP VVV, MŠMT ČR  Průběžná výzva – 3 vlny (r. 2016, 2018, 2020)  Úroveň reflektující potřeby území = Prolnutí s výstupy z MAP (2. vlna)  Alokace –
Připojení NS-VIS k CS-VIS EU projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice (FVH)
AKTUÁLNÍ VÝZVY OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST
Komplexní systém hodnocení
Komplexní systém hodnocení
„Jednotná úroveň informačních systémů operačního řízení a modernizace technologií pro příjem tísňového volání základních složek integrovaného záchranného.
Co je program CEF? Nástroj pro propojení Evropy (Connecting Europe Facility – CEF) je zaměřen na poskytování finanční pomoci Unie na transevropské sítě.
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Tatínkovo nářadí pro předškoláky.
Úřad práce České republiky
Regionální politika Mgr. Oldřich Hájek.
„IOP – šance pro váš rozvoj“
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
POZORNOST, SOUSTŘEDĚNOST, PAMĚŤ
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
ČEHO JE VÍC? ZRAKovÉ VNÍMánÍ.
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK 2014+
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
VELIKONOCE KRASLICE.
ZDOBENÍ VÁNOČNÍHO STROMKU
Jak nám roste krokus vnímání.
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
POVOLÁNÍ.
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Vnímání, poznávací schopnosti
OVOCE A BARVY …procvič postřeh.
HODINY - poznej stejný čas, velikost
Představení CRR Seminář k SC 1.1 Ing. Petr Šústal, MPA
Stíny ZRAKovÉ VNÍMánÍ.
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Principy fungování spolku BISON
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
ADAPTACE NA ŽIVOT VE ŠKOLE
Projekt „Strategické řízení rozvoje elektronického zdravotnictví v resortu MZ“ a příprava resortních metodik rozvoje elektronického zdravotnictví v oblasti.
Ing. Stanislava Správková
Zařízení služeb provozované SŽDC a jí poskytované služby
Odbor právní a Krajský živnostenský úřad
Řady puntíků a čísel.
Dopravní prostředky A jejich řidiči.
Integrované operační středisko – „srdce policie“
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje Projekt Interreg V A č Mobilně a efektivně ve společném příhraničí Spolupráce policie.
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného operačního programu. Aktualizace dne:

Obsah prezentace Základní informace o projektu Důvody realizace Cíle projektu Klíčové aktivity Kontaktní údaje

Základní informace o projektu Celkové náklady na projekt: Kč Dotace z fondů EU IOP (85%) ,7 Kč Spolufinancování projektu (15%) ,3 Kč Zahájení projektu:1. července 2014 Realizace do: 30. listopadu 2015 Indikátor výstupu: 1 Území působnosti: celá ČR Identifikační číslo: CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je realizován z fondů EU z Integrovaného operačního programu (IOP), oblast podpory 1.1 – „Rozvoj informační společnosti ve veřejné správě“.

Důvody realizace Projekt byl zaměřen na vybudování nového komplexního komunikačního a informačního systému operačního řízení pro vybrané útvary s celostátní působností (včetně SW a HW vybavení). Důvodem pro realizaci projektu bylo navýšit technickou úroveň operačního řízení útvarů s celostátní působností tak, aby kvalitativně odpovídala úrovni operačních středisek Krajských ředitelství policie ČR. K realizaci projektu vedlo zejména následující: OS ÚCP zůstala na nižší technologické úrovni (SW a HW vybavení nebylo na stejné úrovni); nebyl zajištěn bezprostřední přenos a zobrazení všech základních informací a požadavků k řešení událostí; vysoká administrativní zátěž spojená s ověřováním informací; časové ztráty související s ověřováním.

Cíle projektu Cílem projektu bylo vybudování devíti operačních středisek útvarů s celostátní působností jednotné technologické, HW, SW a provozní úrovně, zajišťující podpůrnou činnost operačního řízení na celostátní úrovni, a to především v návaznosti na spolupráci s přímým operačním řízením krajských ředitelství policie, tedy integrovanými operačními středisky. Tato podpůrná činnost spočívá především v plnění specifických úkolů ve prospěch Krajských ředitelství a naopak, kdy tyto celostátní útvary jsou oprávněny vyžadovat součinnost a spolupráci při plnění úkolů na určitém teritoriu.

Klíčové aktivity Příprava projektu; zajištění řídící, kontrolní a administrativní činnosti napříč celým projektem; realizace veřejných zakázek, výběr dodavatelů a podpis smluv; dodání pořízeného vybavení a propagačních předmětů; uvedení pořízeného vybavení a moderních technologií do provozu.

Kontaktní údaje plk. Mgr. Bc. František Habada manažer projektu Policejní prezidium České republiky vedoucí operačního odboru PP ČR tel.: plk. Mgr. Martin Vondrášek ředitel projektu Policejní prezidium České republiky první náměstek policejního prezidenta tel.: