Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

POVOLÁNÍ.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "POVOLÁNÍ."— Transkript prezentace:

1 POVOLÁNÍ

2 MALÍŘ - NATĚRAČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Poznáte je ? Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Kde je štětka ? Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Kde je malířská barva ? Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Kde je malířský váleček ?
Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Co malíř ke své práci nepotřebuje ?
Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Co malíři chybí ? Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 V čem se liší ? Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Téma pro polytechnickou výchovu
•    Oblast: Dítě a svět - environmentální •      Podoblast: Poznatky, sociální informovanost • Integrovaný blok: Já, ty, my a lidé kolem nás •      Téma: Kdo co čím •      Dosažené konkretizované výstupy: Mít poznatky z nejrůznějších oblastí života, poznávání toho, s čím se v životě setkává Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Použitý materiál Prezentace určená k interaktivnímu řešení.
Počítač s dotykovou obrazovkou KUMUČ Vlastní materiál školy Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Metodický postup Snímek č.: 3 – děti popisují co je na obrázcích
Snímek č.: 4 – 6 děti ukazují dané nástroje, ty se zvětšují Snímek č.: 7 – co malíř nepotřebuje – to mizí Snímek č.: 8 - co malíř potřebuje ke své práci V čem se liší malíř x malíř Následuje práce s mag. tab. Dále může následovat kreslení nebo malování Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

13 Použité zdroje Kliparty - office.microsoft.com
Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

14 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "POVOLÁNÍ."

Podobné prezentace


Reklamy Google