Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hudební nástroje.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hudební nástroje."— Transkript prezentace:

1 Hudební nástroje

2 Seznámení s hudebními nástroji
Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Seznámení s hudebními nástroji
Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Dřevo x kov Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Z čeho je triangl Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Poznej flétnu Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Poslouchej a pojmenuj Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Téma pro polytechnickou výchovu
•    Oblast: Dítě a společnost •      Podoblast: Kultura a umění • Integrovaný blok: Já, ty, my a vnímání •      Téma: Hudební nástroje •      Dosažené konkretizované výstupy: Poznání hudebních nástrojů, jejich zvuků a z čeho jsou vyrobeny Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Použitý materiál Prezentace určená k interaktivnímu řešení.
Nahrávky písní. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Metodický postup Děti:
se seznamují s různými hudebními nástroji, určují, ze kterých materiálů jsou vyrobeny, využívají připravené snímky a animace na nich, poznávají hudební nástroje podle zvuku. Poslechové písně si mohou děti zazpívat (Ovčáci, čtveráci a Cib, cib, cibulenka). Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Použité zdroje Kliparty – office.microsoft.com Clipartsalbum.com – volný zdroj Zvukový doprovod – archiv autora NEZNÁMÝ. audiotek.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: NEZNÁMÝ. unitecno.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: c/d-72866/ NEZNÁMÝ unitecno.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: zabradli.cz/zbozi/madla-O132/ NEZNÁMÝ. hudebni-nastroje-pro deti.heureka.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: deti.heureka.cz/detsky-bubinek-cerveno-bily/ DAVID J. FRED. wikipedia [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: Dowel-Pins.jpg Materiál vytvořen v roce 2014. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Hudební nástroje."

Podobné prezentace


Reklamy Google