Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VELIKONOCE KRASLICE.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VELIKONOCE KRASLICE."— Transkript prezentace:

1 VELIKONOCE KRASLICE

2 Vyber stejné kraslice, jako jsou v košíku.

3 Materiály, pomůcky a technické vybavení
Použitý zdroj obrázků Materiály, pomůcky a technické vybavení Dotyková obrazovka, připojená k PC Didaktický kufřík - KUMUČ (pastelky)

4 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Metodický postup Na interaktivním snímku děti hledají stejné kraslice, jako jsou na košíčku. Následuje výtvarná aktivita – vybarvování omalovánek nebo tvorba papírových kraslic či jiné velikonoční tvoření. Práce s interaktivním výukovým materiálem Na interaktivním snímku děti hledají stejné kraslice, jako jsou na košíčku. Správné odpovědi po dotyku do košíčku odputují, špatné se zavrtí. 3 listy omalovánek jsou určené k tisku a při prezentaci se nezobrazují. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Prvky polytechnické výchovy
vzdělávací oblast – Dítě a svět (environmentální) vzdělávací podoblast – Poznatky, sociální informovanost dosažené konkretizované výstupy – mít poznatky o zvycích a tradicích Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "VELIKONOCE KRASLICE."

Podobné prezentace


Reklamy Google