TRIALITY Holasovice 3. října 2015 Triality.cz

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového.
Advertisements

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ „MAS Černý les“ Založení místního rovojového partnerství Bohumila Vařejková, MAS Černý les.
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Řízení diverzity Mgr. Hana Velíšková, HR specialistka Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů.
Finanční gramotnost Spolupráce naší školy s firmou Centrum finanční gramotnosti, o.s. více informací naleznete na
Vaše cenové nabídky rychleji a profesionálně
Citigroup soutěž o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR Bc. Jitka Kolářová, Gender Studies o.p.s.
Poslání, principy a metoda skautingu
SLEDUJTE NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY, KDE SE DOZVÍTE PODROBNOSTI !!!
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
1 EICO - nevyšlapanou cestou. 2 Evropský sociální fond Operační program Rozvoj lidských zdrojů (OP RLZ) Opatření 2.3 Posílení kapacity poskytovatelů sociálních.
Seminář pracovní parta Zisk účastníka. Zisk z účasti na projektu 1. možnost získání práce (původně až na 1 rok a vydělat si min. cca 140 tis.) 2. dovednosti.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Dokáže člověk vytvořit něco tak dokonalého jako je příroda ? …snad možná hudbu..
IveHale s.r.o..
9. Strategické forum 8. – Spokojený a motivovaný tým jako základ výjimečného společenství Roman Vacho Generální ředitel Grandhotel.
Představujeme službu Samepage
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Projekt vznikl dřív e n e ž tvorba ŠVP Samostatná akce Studentské rady (žákovského orgánu na škole ) Pokrývá průřezové téma osobní a sociální výchova.
„Vyměňte ženu za pejska“ Nemluví Nepláčou Chutná jim i pivo.
VY_32_INOVACE_EKO_08 CHOVÁNÍ ZÁKAZNÍKA. Autor: Ing. Hana Motyčková „Autor je výhradní tvůrce materiálu.“ Datum vytvoření: Klíčová slova: chování.
Vítejte v prezentaci systému MLM (MULTI-LEVEL-MARKETING)
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_196.
Ing. Dominika Prchlíková
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Mikroekonomie I Ekonomický růst Ing. Vojtěch JindraIng. Vojtěch Jindra Katedra ekonomie (KE)Katedra ekonomie (KE)
Udělejte si jarní úklid sama v
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Zákazník v maloobchodě
Specifický typ osobnosti
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Seminář: Moc peněz (Cashflow). Peníze stále protékají životem každého z nás…
Maturity, které otřásly Českem Pružná komunikace časopisu Bridge a CZVV je základem spolupráce v oblasti nových maturit.
Koučink „Obvykle nás lépe přesvědčí důvody, které nalezneme sami, než ty, které se zrodily v mysli druhých.“ Blaise Pascal.
Působení psychologa jako člena týmu odborných pracovníků projektu AVC
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Nováková Kateřina Hromádková Kateřina Hudec Tomáš
Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!
Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!
SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
KOUČOVACÍ PŘÍSTUP Mgr. Jana Kazíková Mgr. Andrea Baumannová.
Pojízdné prodejny Zpracovala: Michaela Merková a Kristýna Slavíková.
Nebojte se velkých věcí, Think Big! Tomáš Litera – Slunda
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
Harmonogram projektu – I. vlna – time line Únor 2015: Start I. vlny v 10 hod.- informační schůzka v místnosti C3 (kruhovka) VŠB-TUO
Time mng. a osobní efektivita Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA 12. června 2015.
1)O projektu Můj dům, moje město Organizátoři Organizátoři Obsah projektu, aktivity Obsah projektu, aktivity Časový harmonogram Časový harmonogram Výstupy.
. Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA – pro Magistrát města Frýdku-Místku Dolní Lomná zpracovala: Lucie Dužíková Manažerské dovednosti.
Psychologické disciplíny II. Část Aplikované. Jedná se o obory, které zkoumají určitou konkrétní oblast lidské činnosti z psychologických aspektů Jedná.
Algoritmizace a programování Algoritmy 5 – Myšlenkové mapy.
JAK SI UŽÍVAT? Jak žít, ať z toho něco mám? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? Co má vlastně cenu? A je to vůbec důležité? 7x VÍC.
PODPORA UČITELE Individuální projekt národní Garant projektu: Odbor 22 MŠMT.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
Cesta k uplatnění na trhu práce
cz.linkedin.com/in/lencovaveronika.
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
ANOTACE SEZNÁMIT ŽÁKY S ROZVOJEM VŠECH TŘÍ ČÁSTÍ SEBEDŮVĚRY -
Konflikt, koření života
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Školní vzdělávací program
Čisté investice do rozhlasové reklamy
Transkript prezentace:

TRIALITY Holasovice 3. října 2015 Triality.cz David Rejl představuje seminář TRIALITY Holasovice 3. října 2015 Triality.cz

V tomto unikátním semináři najdete pochopení vlastní osobnosti a lidí kolem vás. Přestanete bojovat se situacemi, které vás roky tíží a práce i osobní život se pro vás stanou hrou. Tento seminář vám humorným způsobem ukáže, jak docílit pohody ve vztazích, pochopit lidi, s kterými se denně setkáváte a komunikovat s nimi způsobem, který je pro obě strany velkým přínosem. Několik hodin strávených s Davidem vám změní nejen váš profesionální, ale i osobní život k lepšímu.

David Rejl je soukromý podnikatel od roku 1979 žijící v USA David Rejl je soukromý podnikatel od roku 1979 žijící v USA. Pracoval v Hollywoodu s osobnostmi jako Jack Lemmon, Gregory Peck, Burt Lancaster, Bob Hope, Victoria Principal. Ve svém nakladatelství stál u zrodu mediální hvězdy Johna Graye autora knihy Muži jsou z Marsu a Ženy z Venuše. Jako účastník i jako organizátor prošel mnohými semináři určených k osobnímu růstu a poznání sebe samého.

Uplatnění v soukromém životě Pochopíte kdo jste a proč se v určitých situacích chováte tak, jak se chováte. Pochopíte své bližní a budete tak schopni s nimi lépe vycházet. Začnete si více vážit toho, kdo jste a přestanete bojovat s tím, kdo nejste. Přestanete bojovat s životními situacemi a život se vám stane více hrou. Budete moudřejší při výběru svého protějšku.

Uplatnění v profesionalním životě Porozumíte lépe svým zákazníkům. Rychleji dosáhnete výsledků. Budete lépe týmově spolupracovat. Uzavřete více obchodů. Rychleji si vytvoříte dobré vztahy. Urychleně vytvoříte potřebnou motivaci. Získáte očividně náročnější klienty. Získáte větší kontrolu. Zefektivníte osobní prezentaci. Zvýšíte výdělek a uspoříte čas. Zvětšíte sebedůvěru a osobní hrdost. Práce vás bude více bavit.

Více informací na http://www.Triality.cz Seminář TRIALITY 3. října 2015 od 13 do 18 hodin Místní knihovna Pavla Křížkovského Holasovice, I. patro

Cena semináře: 500,- Kč Rezervace nutná! Závazné přihlášky zasílejte do 21. září 2015 na mail: iva.sebelova@seznam.cz nebo volejte na 602 125 967