Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového."— Transkript prezentace:

1 Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového a zkušeného odborníka za zády. Tato kniha obsahuje shrnuté problémy na jednom místě a nabízí jejich řešení.

2 Knihu napsal špičkový a zkušený odborník Roger Bennett a znikla v zemi, kde znají význam soukromého podnikání. V dnešním podnikatelském prostředí je životně důležité vědět, kam vlastně váš podnik směřuje, a také jasně vědět, že váš podnik přináší nejvyšší možné výnosy. Abyste mohli doopravdy odpovědět na tyto dvě otázky, znamená to udělat ještě pořádný kus práce.

3 Autor Roger Bennett radí:  Jak podnik revitalizovat.  Stanoví pravidla pro ohodnocení podniku a nalezení jeho slabin.  Přináší pozitivní strategie, jak rozšířit a zpestřit nabídku, jak vést reklamu, jak lépe umístit produkty na trhu a jak trhu systematicky rozumět.  Učí také, jak vybírat rychle a účinně pohledávky, jak prodávat, jak snižovat náklady a jak racionalizovat činnost zaměstnanců.

4 Také vás naučí ověřit si, že dosahované zisky odrážejí skutečnou hodnotu a výkon vašeho podniku. „Text knihy je srozumitelný a bez nesmyslného poučování, proto se velice dobře čte.“ Kniha „Přežije váš podnik?“ je napsána tak, aby vás naučila podívat se na váš podnik znovu, „od podlahy“, tedy s určitým odstupem.

5 Každá kapitola se věnuje jinému tématu a má jednoduchou a srozumitelnou strukturu. Na následujících snímcích je seznam kapitol a jejich obsah. V knize je mnoho dotazníků, s nimiž snadno vyhodnotíte situaci svého podniku ve všech pohledech a které vám pomohou rozhodnout o potřebných změnách.

6

7

8

9 Běžná cena 397 Kč Vaše cena 297 Kč Ušetříte 100 Kč Knihu Rogera Bennetta „Přežije Váš podnik?“ si můžete objednat se slevou v našem e-shopu: www.e-profess.cz nebo e-mailem na adrese: hasa@e-profess.cz

10


Stáhnout ppt "Právě v době recese či krize je to velmi aktuální otázka. Jak to poznat? Ti, kdo řídí podnik, některé typy znají. Většina manažerů však přivítá mít špičkového."

Podobné prezentace


Reklamy Google