Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KOUČOVACÍ PŘÍSTUP Mgr. Jana Kazíková Mgr. Andrea Baumannová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KOUČOVACÍ PŘÍSTUP Mgr. Jana Kazíková Mgr. Andrea Baumannová."— Transkript prezentace:

1 KOUČOVACÍ PŘÍSTUP Mgr. Jana Kazíková Mgr. Andrea Baumannová

2

3 Jaký seminář vás v poslední době oslovil, posunul? Čím to bylo?

4 Koučování v systému Co dneska přináším, s čím přicházím?

5 Čtyři cíle

6 Rozvoj osobnosti Co byste se rádi naučili? Jaké dovednosti byste rádi zvládli? Jaké povahové rysy byste v sobě rádi vypěstovali? Jací by měli být vaši přátelé? Jací byste chtěli být vy sami?

7 Kariéra Kolik peněz byste rádi nashromáždili? K čemu byste je chtěli využít? Jaká finanční rozhodnutí vás čekají? Co byste chtěli dosáhnout ve vaší profesi?

8 Záliby Jaká dobrodružství si přejete prožít? Jakých událostí se chcete zúčastnit? Jakou zálibu, koníček si chcete rozvinout?

9 Ve prospěch ostatních Co byste rádi udělali pro ostatní? Komu nebo čemu můžete pomáhat? Co můžete vytvořit?

10 Koučování …reflexe Co vám to dalo, vzalo?

11 Geometric psychology

12 Strategie W.Disneyho

13 VIZIONÁŘ…snílek Co chcete dělat? Proč to chcete dělat? Jaké jsou přínosy? Jak poznáte, že jste jich dosáhl? Kdy jich dosáhnete? Kde se budete nacházet. Až toho snu dosáhnete? Kým budete, až tohoto cíle dosáhnete?

14 REALIZÁTOR Jak tuto myšlenku budete realizovat? Jak by se to dalo dělat jinak? Kdo je odpovědný za celý plán, jeho části? Kdy bude každá část realizována? Kdy bude realizován celý plán? Kde bude každý krok proveden? Proč je každý krok nezbytný?

15 KRITIK Na čem poznáte, že jdete správnou či špatnou cestou? Proč by mohl někdo něco namítat proti tomuto plánu? Koho tato myšlenka ovlivní, bude se ho týkat? Kdo bude podporovat myšlenku nebo se bude stavět proti ní? Jaké jsou jejich potřeby a přínosy? Jaký přínos získáte za své současné situace? Ja budete udržovat své existující přínosy, až dosáhnete svého snu?

16 MENTORSKÝ STŮL


Stáhnout ppt "KOUČOVACÍ PŘÍSTUP Mgr. Jana Kazíková Mgr. Andrea Baumannová."

Podobné prezentace


Reklamy Google