Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Time mng. a osobní efektivita Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA 12. června 2015.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Time mng. a osobní efektivita Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA 12. června 2015."— Transkript prezentace:

1 Time mng. a osobní efektivita Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA 12. června 2015

2 Program kurzu Tento kurz vám poskytne nástroje jak cíleně hlídat svůj vlastní čas a naučit se s ním efektivně hospodařit a díky tomu udržet rovnováhu mezi prací a soukromím. Kurz je určen především pro vedoucí zaměstnance na všech úrovních řízení zejména „služebně mladší, stejně jako pro Všechny, kteří jsou nuceni svůj čas plánovat ve veřejném sektoru. Co získáte účastí na kurzu: Pod odborným dohledem lektora příležitost uchopit řízení vlastního času jako samozřejmou činnost seznámit se s nástroji a řešením osobní efektivity uvědomit si důležitost rovnováhy mezi pracovním a osobním životem. Následně na základě vědomého a důsledného používání tohoto poznání budete schopni cíleně hlídat a udržet rovnováhu mezi prací a soukromím; organizovat čas na strategické rozhodování a práci s lidmi; prožívat dny bez stresu. Mgr. Stanislav Loskot, MBA - lektor dalšího vzdělávání, konzultant, manažer pro VS ČR

3

4

5

6 Doplňující komentáře Co Vás na kurzu zaujalo? - Možnost vyslechnout si jak na to, jak to mají jiní, něco zkusit změnit, výběr vhodného lektora. - Práce s účastníky kurzu, jejich zapojení, nebylo to pouze "suché" vykládání. - Příjemná neformální atmosféra. - Řízení času, organizace, práce, priority. - Praktické zkušenosti lektora, příjemná atmosféra. - Zábavné podání. - Všechno. Jaké nové poznatky využijete ve Vaší praxi? - Znovu si přehodnotit svůj čas, dodržovat stanovený plán, začít ráno s tím nejdůležitějším, co se mi nechce. - Rozdělení priorit úkolů, práce na nich z časového hlediska. - V podstatě žádné nové informace, je důležité ale čas od času zopakovat a neškodí se zamyslet. - Pokusím se vše co jsem se dozvěděla aplikovat na svou praxi. Zejména stanovení priorit a odstranění neproduktivity času. - Odstraňování neproduktivního času, Lakeinova otázka. - Lepší hospodaření s časem. Doplňující komentář: - Školení se mi velmi líbilo v mém případě bylo první takovéto, které jsem absolvovala. - Projev lektora velmi příjemný. - Vše.


Stáhnout ppt "Time mng. a osobní efektivita Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA 12. června 2015."

Podobné prezentace


Reklamy Google