Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Udělejte si jarní úklid sama v

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Udělejte si jarní úklid sama v"— Transkript prezentace:

1 Udělejte si jarní úklid sama v
sobě! Seminář pro ženy, které se chtějí cítit v životě spokojeně a radostně. Granatelli: „Pokud jsme v něčem úspěšní, není to práce, je to životní styl.“ Odhoďte starosti a obavy a nahraďte je spokojeností a radostí. Budete pak zářit! Objevte v sobě potenciál měnit svůj život! Nejprve úklid v sobě, pak v šatníku. Uvolněte to staré, nechť může přijít to nové. Jak v sobě uvnitř, tak ve Vašem šatníku! Bonus k semináři: „Magický kuk“ do vašeho šatníku od Magic Heleny - aneb zbavte se starých věcí, které nepatří k Vaší osobnosti!

2 Místo: Slezská 1, Praha 2, www.magic-helena.cz
Budete se cítit o něco lépe. Zbavíte se některých starých postojů, odhodíte negativní myšlenky, prozáříte se, zvýšíte si sebevědomí. Termíny: nebo Místo: Slezská 1, Praha 2, 9:00-12:00 Jak překonat starosti a obavy Uvědomíte si, jaké riziko má „dělání si starostí“. Pochopíte vlastní mechanismus na myšlenkové a emocionální úrovni. Dostanete účinné metody, postupy a rady, jak eliminovat starosti a zmírnit obavy. Naučím Vás, jak ovlivňovat sama sebe. Moje životní energie a vnitřní síla Co mi energii bere (situace, vztahy, v práci) a co mi energii dává. Jak snížit to, co energii bere a jak rozšířit to, co energii dává. Kde je má vnitřní síla a jak ji podpořit. Co chci v životě změnit a přeměnit? Na co mám vliv a co změnit mohu? Co změnit nemohu a je třeba přijmout? Jak si rozšiřovat svůj vliv na řízení svého života? Vytvoříte si vlastní strategii malých změn, které způsobí to, že se Vám zvýší sebedůvěra a sebejistota v životě. 13:30-16:00 Pozitivní myšlení v negativním světě Čemu ve svém životě věnuji pozornost? Dovedu sama sebe ocenit? Jak nechat negativitu odejít? Jak posílit svoji sebedůvěru a sebehodnotu? Ukážu Vám techniky, které Vám pomohou vnímat sebe a svět pozitivněji. Limitující přesvědčení Jaká omezení si v životě děláme?Jak je , přetransformovat, aby nás nebrzdily? Ovlivnění emocionálního naladění Chcete se naučit ovlivňovat svoje emoce tak, abyste se mohly kdykoli cítit lépe? Jak se skutečně ve svém životě cítit spokojeně? Trénink radosti Naučíme se dělat si radost a radost prožívat tak často jak to jen půjde. Naučíte se čerpat radost a sílu z minulých pozitivních zážitků. Společný oběd od 12:00-13:30 Cena: Kč v ceně zahrnuty materiály, odborné vedení, občerstvení (ovoce, káva, čaj, nealko nápoje) Přihlášky u lektorky nebo Magic Helena

3 Seminářem Vás bude provázet Mgr. Zdenka Tmějová,
terapeutka, kouč a lektorka seminářů osobního rozvoje Narozena Absolventka katedry psychologie FF UK, s 10 - tiletou terapeutickou a lektorskou praxí. Má za sebou řadu psychologických a alternativních výcviků – gestalt terapie, kognitivně-behaviorální terapie, neurolingvistické programování, nedirektivní hypnoterapie, mediační výcvik, reiky, EFT a další. Ve své práci propojuje všechny přístupy. Jako kouč - terapeut Vám můžu pomoci: řešení těžkých životních situací, řešení strachů, úzkostí, fobií, stanovování hranic v osobním životě, zmírnění či řešení psychosomatických potíží, pomoc při rozhodování v těžkých situacích snižování stres, zvládání stresu a nároků životního stylu, únavy, únavový syndrom, partnerské potíže, problémy v komunikaci, poradenství v rámci rozvoje osobnosti a rozvoj vnitřního potenciálu, zvyšování spokojenosti v životě, porozumění sama sobě i druhým, podpora při zvyšování sebedůvěry a sebevědomí, porozumění sobě a své životní situaci, apod.….


Stáhnout ppt "Udělejte si jarní úklid sama v"

Podobné prezentace


Reklamy Google