Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Johnny Cash.
Advertisements

Dovolte mi představit objev hudebního světa počátku 21.století …
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Autorem a propagátorem hry je Dr. Pavel Tomeš
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Skupina Blue členové: Antony Daniel Costa narozen v Edgware, Middlesex Duncan Mathew James narozen v Salisbury, Wilts Lee Ryan.
Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo.
Něco o nich První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills,
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
The Rolling Stones.
Vytvořila: Kristýna Kořínková
Tereza Látalová.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
„Vše o všem“… Vše pro volný čas....
Vývoj populární hudby v letech
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Král Rock 'n' Rollu Elvis Presley.
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
Apple Markéta Kučerová, 5.A. Obecně Americká společnost založená Stevem Jobsem Specializace na hardware a software Mezi nejznámější produkty patří iPhone,
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
Shakira.
Miley Cyrus.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
Martin Dresler.  Hlavní město : Ottawa  Rozloha : km²  Státní zřízení : federativní konstituční monarchie  Počet obyvatel : 
Předmět: hudební výchova referát
Reálie - bankovky.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
 American Idol‘s runner up: Adam Lambert.  Kdo je Adam Lambert?  29-letý americký zpěvák (a herec), narozený v Indianapolis (v Indianě), nyní žije.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
-Vznik ve 20. letech minulého století
Vytvořila: Anna Veselá
ZeměpisFilmyČeský jazykHudba
Martin Malý Prima.
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
Miley Cyrus. Miley Ray Cyrus Miley Ray Cyrusová, nep ř echýlen ě Miley Ray Cyrus (* 23. listopadu 1992, Nashville, Tennessee, USA) je americká here č.
JIŘÍ MYRON (BOHUMIL PROŠEK) HUMPOLEC OSTRAVA.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_ČESKÝ_JAZYK_A_LITERATURA TEMA: Česká literatura 2. poloviny 20. století.
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Zora Jandová 8.A,B.
Demi Lovato.
P!nk.
Prezentace od Mervina Flandery
Justin Bieber.
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
Carly Rae Jepsen.
Ella Fitzgeraldová AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Honza v Turecku - Yalova
Katy Perry.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Nejznámější německé protiválečné písně
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

country Taylor Swift

Narozená: 13.12. 1989 Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození: Reading, Pensylvánie, USA

Taylor vyhrála, v deseti letech, národní soutěž v poezii s tří stránkovou básní, která se jmenuje “Monster in my closet” .

Později začala vystupovat na různých akcích v jejím rodném městě, zpívala v karaoke soutěžích, festivalech a také začala psát svoje první písně.

Na její zpěv měla vliv její babička a známá zpěvačka LeAnn Rimes (film Divoké Kočky). Její babička byla profesionální operní zpěvačka, ale Tay se i přesto vydala ke stylu country.

V jedenácti letech Taylor udělala svůj první výlet do Nashvillu na nahrávání demo nahrávek jejího zpívaní s karaoke písničkama. Poté se Tay vrátila do Pennsylvanie, kde byla oslovena zda-li by zazpívala na tenisovém turnaji U.S. Open, kde by ztvárnila národní hymnu.

Taylor se začala pomalu stávat známější a známější.

Taylorin první singl s názvem “Tim McGraw” vyšel v rádiích v létě roku 2006 a 24. října téhož roku vyšlo její stejnojmenné album. Tay napsala všechny svoje písničky na albu, které se umístilo na 19. místě americké hitparády Billboard Album Charts a během prvního týdne se prodal na 39 000 kopíí.

Později se toto album umístilo v americké hitparádě Top Country Albums Charts na prvním místě a poté na pátem místě Billboard Album Charts.

V Listopadu 2008 už prodala přes tři miliony kopií a přes internet bylo jejího singlu staženo přes 7,5 milonů.

Taylorino nové album s názvem “FEARLESS” vyšlo 11. listopadu Taylorino nové album s názvem “FEARLESS” vyšlo 11. listopadu. V únoru roku 2009 se toto album drží v americké hitparádě Billboard Album Charts na prvním místě v prodejnosti. Její song “Love Story” vyhrává v hitparádách po celém světě.

Taylor je dnes už zcela známá a dokonce vyhrála i několik světových cen.

Pro tu nejnejnej kámošku, která zbožňuje Tay.