DOTYK 2006 – 20XX …DOTKNI SE NEBE, DOTKNI SE SEBE…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ADVENT 2012 Bůh přichází ke mně – já přicházím k Bohu
Advertisements

Blahoslavený Jakub Alberione Zakladatel Paulínské rodiny.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
 Adventní probuzení v první polovině 19. století v USA  Již v roce 1844 existují skupiny křesťanů z různých církví, které spojovala hluboká.
Podle Motu Prorio Benedikta XVI. PORTA FIDEI
POČÁTKY HUDEBNÍCH DĚJIN U NÁS
Vyvolám na Tvé tváři úsměv? Měla jsem trochu volného času, otevřela jsem svoji mailovou schránku, abych viděla, jestli jsem od Tebe něco dostala.
Jak používat duchovní dary Jirka Pospíšil, EBED, KC Vyškov,
■Jediný český mezidenominační měsíčník ■Přibližně 7000 čtenářů ze všech u nás působících církví.
LITURGICKÁ ZNAMENÍ postoje a gesta
V čase církve Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci 2013.
Jaký smysl má takové setkání? - upevnit vztah s Bohem - nalézt inspiraci pro další dynamiku tohoto vztahu - týdenní program je zaměřen na rozvoj osobnosti.
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
Přijď Duchu svatý.
OTČE Centrum pro katechezi Olomouc, Modlitba Páně při mši svaté „Když jsme byli pokřtěni, nepřijali jsme ducha otroctví, abychom se znovu báli,
ÚSTNÍ MODLITBA Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
z pohledu pedagogiky a katechetiky
Připrava na přijetí svátosti BIŘMOVÁNÍ
Centrum pro katechezi Olomouc ve spojení: pád člověka + jeho pozvednutí k Bohu; -je spojena s osobními dějinami člověka. Centrum pro katechezi.
Kurzy Alfa – stručné představení
naslouchání Bohu.  Je naslouchání Bohu. Ježíš často také při své modlitbě mlčí naslouchá Otci. – naslouchá Otci.
Baroko Život v barokní době.
„Máme tady jenom pět chlebů a dvě ryby." Ježíš řekl: „Přineste mi je sem." Společná modlitba Lidé, kterým jsi pomohl, ti možná nebudou vděční. Nevadí pomáhej.
Studijní den ERC. PRIMÁRNÍ CÍL: Vzájemné poznání věřících a hledajících studentů Vznik nových společenství - vznikl mikroweb
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
BYLO UŽ NĚKDY NĚCO TAKOVÉHO?  1993 Velehrad  1999 Svatá Hora u Příbrami  2002 Žďár nad Sázavou  2007 Tábor – Klokoty.
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Bohoslužba oběti Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Od naslouchání ke skutkům Vzorem: poslední večeře.
 © Centrum pro katechezi Olomouc.  Modlitba je setkání s Bohem.  Modlitba je rozhovor.  Modlitba je základní kámen naší víry. Vyrobilo Centrum pro.
Je zbožnost cool? ZAJÍMAVÁ ZÁBAVNÁ PŘITAŽLIVÁ. Jak lidé kolem nás vidí zbožnost? Je to něco společného s Bohem Je to nuda Nejspíš to nemá žádný praktický.
1. Bože náš, Otče náš, do ruky tvé s důvěrou klademe teď štěstí své: | Dítě, jež z lásky své i nám jsi přál, | od tebe život má, veď je i dál, | Dítě,
O milosrdném otci a marnotratném synu Bůh Bůh má člověka vždycky rád, chce pro něj to nejlepší Člověk Člověk myslí na sebe a svou neláskou ubližuje.
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Modleme se k Pánu žně LISTOPAD Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické.
KŘESŤANSTVÍ.
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Příprava na mši svatou.
Rysy Ježíšovy modlitby Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Vliv rodiny na víru a život. 2. Timoteovi 1,5 Připomínám si tvou upřímnou víru, kterou měla už tvá babička Lóis a tvá matka Euniké, a kterou máš, jak.
Viktor Baláž Existuje křesťanský superman? Žil král David vítězný život? Žil apoštol Pavel vítězný život? Žil Pán Ježíš vítězný život? Rozdílnost.
1. Slyš, jaká překrásná píseň | rozléhá se po nebi! | Andělů to svaté sbory | Pána Boha velebí. | Je to píseň o radosti | dané všemu stvoření: | Sláva.
Národní Eucharistický kongres
Duchovní je obecné označení osoby, která je prostředníkem mezi věřícími a Bohem (což ovšem neznamená, že kontakt s Bohem nemohou věřící navázat přímo,
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
Je to trochu divné jak se to stalo. I když nejsi věřící, měl(a) by jsi se na to podívat.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Středem a vrcholem mše svaté je eucharistická modlitba. Eucharistická modlitba Centrum pro katechezi.
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
2. List Korintským. Autor a datum vzniku Pavel - na své 3. misijní cestě - v roce po Kr. - pravděpodobně z Filip.
NA PRÁZDNINY PŘIPRAVUJEME 2009 A PRÁVĚ TEBE ZVEME NA.
Příprava k přijetí svátosti biřmování
DOTYK …DOTKNI SE NEBE, DOTKNI SE SEBE…
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
Křesťanství B. Trojanová. Křesťanství Monoteistické náboženství Vznik v 1. století n.l., původ v učení Ježíše Krista Vyvinulo se z judaismu, ale na.
Prezentace Exkurze do Benediktbeiernu Salesiáni. Zakladatel Jan Bosco.
Křesťanství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miroslava Wrubelová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Křesťanství Adámková. Co křesťanská víra není? Velmi často se setkávám s představou, že křesťanská víra znamená dělat určité věci za účelem naklonění.
Дац.В.А.Міхедзька Геапалітычнае становішча Беларусі ў я гг. XX ст. Заходняя Беларусь у складзе польскай дзяржавы 1.Рыжская мірная дамова 1921 г.
Novoroční modlitba 2016 Upravil - Dick Sand.
Křesťanství B. Trojanová.
Máš dost síly plavat proti proudu?
Tři zaručené způsoby, jak ve sboru vybrat více peněz a nabít si nos
Duchovní obnova v církvi
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
MŠE SVATÁ. Doxologie, obřady svatého přijímání
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
... hojně se syťte Božím slovem (z poselství Benedikta XVI. k SDM)
TÉMA: ŽIVÝ SBOR ► Klíčový význam sboru jako místního společenství křesťanů v protestantském pojetí ► Základní úkol / poslání / funkce sboru (volně podle.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Smrt ukončuje život člověka. Smrt ukončuje život člověka.
Transkript prezentace:

DOTYK 2006 – 20XX

…DOTKNI SE NEBE, DOTKNI SE SEBE…

VÍKENDOVÁ AKCE PRO MLADÉ VĚŘÍCÍ A HLEDAJÍCÍ DVAKRÁT ROČNĚ (JARO – PODZIM) NA FAŘE VE STARČI POŘÁDÁ

VŽDY ZA ÚČASTI KNĚZE

KAŽDÝ DOTYK MĚL SVÉ TÉMA  MŠE SVATÁ – Pavel FOX Pacner (jaro 2006)  BIBLE – Pavel FOX Pacner (podzim 2006)  MODLITBA – Pavel FOX Pacner (jaro 2007)  SEKTY– Roman Kubín (podzim 2007)  PARTNERSKÉ VZTAHY – V.Protivínský (jaro 2008)

DALŠÍ HOSTÉ A PŘEDNÁŠEJÍCÍ NA DOTYKU:  Jiří Plhoň  Jiří Dobeš  Rosťa Zahrádka  Onřej Herzán  David Hort

PODĚKOVÁNÍ SI ZASLOUŽÍ za reklamu, propagaci, zapůjčení materiálu, za propůjčení fary, za nadšení připravovat tuto akci…  Sdružení AGEUS  Jiří Dobeš  Katolické gymnázium  Ruda Vybíral  Naše společenství  Organizátoři Dotyků (hlavně Jenda, Jeník, Honza…)

MÁ AKCE DOTYK SMYSL??? … Dotyk je úžasná akce. Víš, pro mě znamenala v mém životě zatím to nejvíc :-) Nevíš asi o tom,ale před Dotykem jsem chodila do kostela jen tak ze zvyku, že jsem byla naučená a nijak mě víra nebrala. A na prvním Dotyku, proto také tvrdím, že byl nejlepší, jako by se mě dotkl sám Bůh. Otevřely se mi oči, viděla jsem tu velkou lásku, to jak mě on miluje, téměř celé jsem to probrečela radostí. Bůh je tak jedinečný, velký a milosrdný, že nejsem hodna být ani jeho služkou. Pak jsem asi dva týdny doslova žila z Dotyku, nemyslela jsem na nic jiného. Byla to pro mě tak obrovská změna… z dopisu jedné z účastnic…

A CO BUDE DÁL???

DALŠÍ MOŽNÁ TÉMATA DOTYKŮ  DESATERO  SVÁTOSTI  CÍRKEVNÍ HISTORIE  CÍRKVE  MISIE  EVOLUCE  …

DOTYK

TAM NEMŮŽEŠ C H Y B Ě T