CARP TOUR 2007 Carp team …..Žďár nad Sázavou…...

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Jak jezdí trpaslíci na prázdniny Vytvořil : Zdeněk Janků.
Noc s povídkou – „Od pěti do pěti“
Nejprve si Přečtěte pozorně text
Pěkně vyčertěné Vánoce na skanzenu 2009 přímo v nepřímém přenosu.
Vojtěch Šolta student septimy
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Sobota Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.
ZIMNÍ VÝPRAVA BĚŽKY PÁTEK - PŘÍJEZD V pátek jsme statečně odvláčely všechny batohy a lyže do Mařenic. Zastávka byla sice přímo ve vesnici,
Zájezd do Velké Británie den : EASTBOURNE BRIGHTON.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
Vodopády Iguazú. Duha je snad i když je zataženo….
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
8. 9. – Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
PŘÍSLOVEČNÉ URČENÍ (Pu)
Adaptační kurz
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Příprava na čtvrtletní písemnou práci Vypracovala Petra Antlová.
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
Vypracovala: Mgr. Věra Sýkorová Použitá literatura: E. Hošnová a kol.: ČESKÝ JAZYK pro základní školy, SPN, Praha, V. Hartmannová: JAZYKOVÉ ROZBORY.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Přečtěte si text a najděte 5 věcí, které se nemohly stát NÁVŠTĚVA.
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
1. Z rána, když den se počíná, modlitby tvé buď hodina. Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být stále připraven, Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Zdroj obrazového materiálu
TOM Kamarádi Pacov Autor: Verča Hřebíková JARNÍ TÁBOR –
Školní výlet do Mariánských Lázní Jeli jsme luxusním autobusem, byl dvoupatrový, byla to PARÁDA!!!
Taneční víkend 16. – aneb Jak tři okouzlující slečny z Prostějova opět poctily Třebíč svou návštěvou...
UPOUTÁVKA na geologickou víkendovku 13. – 15. dubna 2012 a ještě něco navíc, co v pozvánce nebylo První zásadní zpráva můžu potvrdit, že i do Klokočských.
KrkonošeKrkonoše Přestěhovali jsme se do našeho nového domu v Krkonoších. Bože, jak je zde krásně! Už se nemohu dočkat až majestátné horské vrcholy pokryje.
Krkonoše.
Když slunce zář 1. Když slunce zář i světlo hvězd | hasne nám, hasne nám, | tu milo bývá ducha vznést | vzhůru tam, vzhůru tam, | kde noci pak již nebývá,
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek.
Rešovské vodopády účastníků, 22 km.
XIII. Zimní sraz turistů Jilemnice
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Jaro Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník Číslo projektu:
Základní škola Karviná-Nové Město Cihelní 1666 tel./fax.: , Škola pro život CZ.1.07/1.4.00/ Druh.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Křížovka 2. Nejchytřejší savec 4. Co potřebujeme ze vzduchu 1. Pravé.
AUTOR: Mgr. Iveta Hejtmánková Téma: Vlastnosti látek II.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Hana Klomínská Datum: květen 2013 Název: VY_12_INOVACE_1.2.1_.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Velikonoce Velikonoce jsou důležité křesťanské svátky. Oslavují zmrtvýchvstání Ježíše Krista.
Autor: Mgr. Radana Marelová
ŠKOLA V PŘÍRODĚ II.E – Lhota nad ROHANOVem
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Mgr. Aleš Čech Fyzika 6. ročník
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Autor: Mgr. Radana Marelová
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Pozdrav z Ořešína.
Krkonoše.
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Krkonoše.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

CARP TOUR 2007 Carp team …..Žďár nad Sázavou…..

Pilák Byl velice krásný a teplý den když jsme se sešli s kolegama na piláku na kapříkách a dohodli jsme se na první jarní výjezd, bylo to naplánované velice narychlo, a tak jsme sbalili svoje nádobí a jeli jsme domu chystat věci na velké kapry. Byla středa, 14. března a když jsme sledovali, jaké počasí se chystá na víkend, vletěli nám skoro slzy do očí. V noci ze čtvrtka na pátek jsme za okny naměřili -3 stupně celsia a tak jsme se báli co bude následovat. Byl pátek večer a po příjezdu z práce opět koukáme na teploměr, který díky bohu ukazoval něco málo nad nulou. Obloha byla ale zatažená, a tak jsme se obávali studeného deště. Proběhli poslední přípravy a když ráno zazvonil budík, všichni jsme byli už dávno vzhůru, protože jsme nemohli dospat, jak jsme se těšili na první kapří dobrodružství. Ještě dlouho před rozedněním jsme vyrazili na cestu. Místo kde jme měli zakrmeno je dosti daleko od silnice, tudíž jsme museli použít cestu vyhrazenou pro cyklisty. Proto jsme vyrazili tak brzy, aby jsme stihli vyložit auta a uklidit je do bezpečí za značku zákaz vjezdu. Poté už jsme pomalu rozdělávali svoje nářadí a asi hodinu po rozednění jsme už máčeli svoje kapří speciály ve vodě. Já jsem nasadil na jeden prut osvědčenou pochoutku „green musel“ od Richworda a na druhý boile, kterým jsme krmili, tudíž 20mm smetana „carp servis Václavík“. Dušan ………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………… …Dnes s námi přijeli i příležitostní kolegové „baletka“ a „čapi“, ale ti ještě boile takhle brzy z jara nevěřili proto si chtěli „začučkařit na kuličky“.

…..KULIČKÁŘI….. …..KULIČKÁŘI…..

……………..Kuličkáři……………….