Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Z rána, když den se počíná, modlitby tvé buď hodina. Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být stále připraven, Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Z rána, když den se počíná, modlitby tvé buď hodina. Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být stále připraven, Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být."— Transkript prezentace:

1 1. Z rána, když den se počíná, modlitby tvé buď hodina. Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být stále připraven, Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být stále připraven!

2 2. Po celý den tvé snažení nechť pokoj šíří na zemi, aby Bůh, který zná tvůj cíl, tvůj pokoj v duši rozšířil, aby Bůh, který zná tvůj cíl, tvůj pokoj v duši rozšířil.

3 3. Ke konci když se schýlí den, na Boha též se rozpomeň: když celý den jsi hojně bral, tu večer Dárce vděčně chval, aby Bůh, který zná tvůj cíl, tvůj pokoj v duši rozšířil!


Stáhnout ppt "1. Z rána, když den se počíná, modlitby tvé buď hodina. Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být stále připraven, Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být."

Podobné prezentace


Reklamy Google