FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Johnny Cash.
Advertisements

Anna Franková Anna Franková byla židovská dívka, která formou deníku zaznamenávala osudy vlastní rodiny, pronásledované za 2. světové války nacisty. Narodila.
Svůj vs. jeho, její, jejich Fill in the blanks with the correct form of svůj or jeho/její/jejich, depending on whether the subject of the clause is the.
Rod podstatných jmen.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA.
The Beatles Vznik: Rozpad:1970.
The Rolling Stones.
V žilách zpěvačky, která se narodila ve Victorii v kanadské provincii Britská Kolumbie, koluje temperamentní portugalská krev. Její rodiče Maria.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE/15/B3 AutorMgr. Karolína Kofránková Období vytvoření
Moje oblíbená punková a rocková skupina
VYPRACOVAL: Filip Olejník
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
Spolupráce dětmi z Víru v roce 2011 Zdeňka Chaloupková.
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Shakira.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Čechomor.
Martin Dresler.  Hlavní město : Ottawa  Rozloha : km²  Státní zřízení : federativní konstituční monarchie  Počet obyvatel : 
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
Moje osobní prezentace
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
Daniel Landa.
Daniel Landa v Praze.
EGO Michal Straka.
Tarja Turunen. Obsah Něco o ní Fotky My winter storm Songy z alba.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
William Shakespeare.
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
Brno University of Technology What should we do?.
Vytvořila: Anna Veselá
Martin Malý Prima.
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
MLÁDÍ Narodil se 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného.
Karel Hynek Mácha Máj 8.třídy. Karel Hynek Mácha - život  Narodil se na Újezdě na Malé Straně  Vedle studia, četby a lásky bylo zdrojem Máchových zážitků.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
 Onika Tanya Maraj lépe známá pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj [nyki mináž],je "rapperka" a "textařka" z New Yorku. Narodila se na Trinidadu. 
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Elliot John Gleave narozený 20. 6
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Demi Lovato.
P!nk.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Justin Bieber.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Zpracovala: P. Dillingerová SŠ KNIH, o. p. s.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
T.G.M..
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
Výstup na Matterhorn ZŠ Hejnice Mgr. Jan Kašpar.
Katy Perry.
Iné Kafe Jakub Puchovský 8.A.
Pracovní postup Jiří Borovička,Dan Duong. Fotky.
Fatboy Slim    /     
Před 100 lety 12. prosince 1915 se narodil nezapomenutelný zpěvák.
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 9. ročník Anotace: Jiří Wolker životopis, literární.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

FLORIDA

JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince  Vyrůstal se svou svobodnou matkou a sedmi sestrami. Jako dítě vystupoval v gospelovém kostelním sboru.  Jako náctiletý spolupracoval s lokální hip- hopovou skupinou 2 Live Crew. Po získaných zkušenostech založil vlastní skupinu Groundhoogz

TO JE ON VE 12 LETECH

PO STŘEDNÍ ŠKOLE  Po absolvování střední školy studoval dva roky obchodní management na University of Nevada v Las Vegas.  Poté přestoupil na katolickou Barry University v Miami, kde však vydržel jen dva měsíce. Po návratu domů se naplno začal věnovat své hudební kariéře.  V roce 2006 získal smlouvu u nezávislého labelu Poe Boy Entertainment. Jeho prvním singlem je píseň Birthday.

 Roku 2007 hostoval na albu DJ Khaleda We the Best. Také vydal svůj hit Low (ft. T-Pain), který ho katapultoval na vrchol.  V březnu 2008 proto vydává svůj debut Mail on Sunday, kterého se po světě prodá kusů.  Album obsahuje úspěšné singly Low (ft. T- Pain), Elevator (ft. Timbaland) a In the Ayer (ft. will.i.am).

 A TEĎ JEHO PÁR SKROMNÝCH DOMEČKŮ

 PÁR FOTEK NA KONEC

 Napsal: Jiří Kučera  ZŠ Msgre. Staška  Tř: 7. B.