 American Idol‘s runner up: Adam Lambert.  Kdo je Adam Lambert?  29-letý americký zpěvák (a herec), narozený v Indianapolis (v Indianě), nyní žije.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Johnny Cash.
Advertisements

Dovolte mi představit objev hudebního světa počátku 21.století …
Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Skupina Blue členové: Antony Daniel Costa narozen v Edgware, Middlesex Duncan Mathew James narozen v Salisbury, Wilts Lee Ryan.
Historie a princip INTERNET.
Google spouští Vyhledávání v reálném čase globálně.
Jmenuji se Michaela Petrová
The Rolling Stones.
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Linkin Park.
Michael Jackson Heal The World Originál obal alba 1982 to Thriller.
Nyní má kapela čtyři členy.
Kakashi je na dně Odstrašující příklad yaoi fanouška.
Tereza Látalová.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Guns N´Roses.
!NÁSTRAHY INTERNETU! Kyberšikana sociální sítě
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
TŘI SESTRY.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
O B L I Č E J O B L I Č E J HLAVA TRUP DOLNÍ KONČETINA PAŽE NOHA HORNÍ KONČETINA KRK.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Marie Cejnková 5.A. Microsoft Corporation Oficiální vznik: 4. dubna 1975 Zakladatelé: Bill Gates a Paul Allen Status společnosti: akciová národní společnost.
Spice girls Nicolé Adamová.
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Martin Dresler.  Hlavní město : Ottawa  Rozloha : km²  Státní zřízení : federativní konstituční monarchie  Počet obyvatel : 
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
Jméno a příjmení: Jesse Arthur McCartney Narozen : 9. duben 1987 v New York City Věk: 21 let Sourozenci: bratr Timmy (1996), sestra Lea (1991) Povolání:
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Kolik je hodin? What time is it?. Jak se tam dostanu? How do I get there?
Daniel Landa.
Daniel Landa v Praze.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
-Vznik ve 20. letech minulého století
CO O FACEBOOKU (FB) NEVÍTE
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Mikuláš Francán.
Michael Jackson Od Andrea Crkvová.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
One Direction One direction je britsko-irská chlapecká skupina, tvoří je:Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles a Louis Tomlinson nejdřív,
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
 kanadský rockový zpěvák, skladatel, fotograf s britskými kořeny  od 15 let se věnuje hudbě  pracoval jako dřevorubec  charakteristický nakřáplým.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_28_19_HV7_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála TÉMA: Daniel Landa Základní škola Libina, příspěvková.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
Jak se volí americký prezident
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
P!nk.
Prezentace od Mervina Flandery
Justin Bieber.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Osobnostní rozvoj.
Carly Rae Jepsen.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Elvis Presley AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Katy Perry.
Jak lze využívat internet
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

 American Idol‘s runner up: Adam Lambert

 Kdo je Adam Lambert?  29-letý americký zpěvák (a herec), narozený v Indianapolis (v Indianě), nyní žije v Californii.  V roce 2009 skončil na 2. „stříbrném“ místě jako tzv. „runner up“ v 8. řadě soutěže American Idol (Superstar)  Otevřeně přiznává svou homosexuální orientaci, a i přes tuto informaci úspěšně dobývá nejen Ameriku, ale nyní i Evropu.

 American Idol (AI) Soutěž se vysílá už od roku 2002Soutěž se vysílá už od roku 2002 Vítězkou 1. série byla Kelly Clarkson, ve 4. sérii vyhrála Carrie Underwood, kterou můžete znát taky. V 8. sérii vyhrál nad Adamem Kris Allen.Vítězkou 1. série byla Kelly Clarkson, ve 4. sérii vyhrála Carrie Underwood, kterou můžete znát taky. V 8. sérii vyhrál nad Adamem Kris Allen. Porotci:Porotci: za Adamovy účasti: Randy Jackson, Paula Abdul, Simon Cowell v současné době (pro rok 2011) se porota obměnila na sestavu: Randy Jackson, Jennifer Lopez, Steven Tyler

 Alba PPo skončení AI, v listopadu 2009, vydal své první album „For Your Entertainment“, které se hned umístilo na předních příčkách hitparád. Během prvního týdne se v USA prodalo přes kopií. Když Adam na desce pracoval, řekl, že chce, aby bylo multi-žánrové – což taky je. 20. října 2009 přijal nabídku k natočení soundtracku "Time For Miracles" k filmu Ještě v době, kdy Lambert účinkoval v AI, začal natáčet desku s názvem „Take One“. Narozdíl od „For Your Entertainment“, tohle album je založeno pouze na popu. NNedávno dokončil své první turné nazvané G GG Glam National Tour, které zahrnulo více než 30 zastávek po USA, poté se představil také na několika místech v Evropě i Asii.

 SHOW ×L×Líbací scény s jeho kytaristou Tommym samozřejmně způsobily na poprvé obrovský rozruch. Adamova obhajoba k vystoupení byla ale prostá a celkem pochopitelná: "Šlo jenom o show, která písničku dokonale vystihuje. Nikomu nevadilo Madonino líbaní s Britney a Christinou Aguilerou, tak proč vám vadí líbající se chlapi?"

 Charitativní projekt NNa letošní narozeniny si Adam připravil něco vskutku netradičního: jeho sbírka „ „„ „My charity water“ je pořádaná pro lidi ze zemí 3. světa. Cílem je vybrat dostatek pěněz, aby lidé dostali čistou vodu. Se špinavou vodou se totiž denně setkávají jako se zdrojem k přežití. TTaky Adam sbírku samozřejmě finančně podpořil. PPřidal se např. také W WW Will Smith

 Ukázky písní Whataya Want From Me Whataya Want From Me For Your Entertainment For Your Entertainment If I Had You If I Had You Time For Miracles Time For Miracles

 Adam & sociální sítě  Ověřený Twitter profil: Adam chodí na Twitter poměrně často. Můžete se tam od něj dozvědět např. že pracuje na novém albu.  Facebook? Ani náhodou! Všechny FB profily Adama jsou falešné, psal to na Twitteru.

→ N→ N→ N→ Na stránkách najdete: –f–fotogalerie –i–informace –o–objektivní názory –n–novinky –d–diskuze –a–ankety –h–hudbu

 Závěr >Zdroje: Google.comWikipedia.orgYoutube.com + mé dodatky Díky za pozornost.