Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Osobnostní rozvoj.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Osobnostní rozvoj."— Transkript prezentace:

1 Osobnostní rozvoj

2 v mém pojetí je zaměřen na 3 stěžejní body 1.Sociální oblast
2. Ochrana přírody 3. Sjednocená Evropa a mladí lidé v ní Budeme se ,dle možností, jak nám dovolí finanční situace a pan ředitel, účastnit mezinárodních setkání a workshopů pořádaných organizacemi Tandem, Begegnungszentrum a DAAD,budeme pomáhat tam, kde o stojí,budeme se snažit,aby naše činnost měla smysl a byla přínosem pro okolí i nás.

3 Září - sebepoznání říjen - Práce na projektu v ZOO Ol Kopeček listopad – Halloween, Advent

4 prosinec - Sbírka pro osamělé v DD ,návštěva v DD
Zájezd do Vídně, pokud možno setkání se zástupci řádu Leden – beseda na téma závislosti a návštěva K-centra (drogově závislé) Únor – Charitativní akce v NVU, adopce ….

5 březen – Výlet outdoor k pramenům Odry
duben Práce na projektu v ZOO Kopeček květen Workshop na téma holocaust, neonacismus, fašismus, Film, čištění řeky červen – Návštěva Begegnungszentra, účast na workshopu Rozloučení na jezeře v Hlučíně

6 A ještě něco. Pokud budete mít dojem, že by vás můj návrh oslovil, tak chci podotknout, že je určen milovníkům zvířat,přírody a těm,co věří, že osobnostní poradce je zástupce vašeho rodiče a zároveň váš obhájce ve věcech školních prohřešků. Jestli jste jiného mínění,pak klikejte dál,protože nemá cenu ,abychom navzájem ztráceli čas, neboť každý mluvíme jiným jazykem. Pokud vás neodradí ani tento dovětek, tak si o mně něco zjistěte a až jestli dojdete k závěru, že se mnou chcete kráčet kousek po stejné cestě ,ozvěte se.

7


Stáhnout ppt "Osobnostní rozvoj."

Podobné prezentace


Reklamy Google