NOC PÁŤAKU Nikola Byrtusová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

Noc pát‘áků Michaela Stryjová.
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
Jakubov rok poté   Jakubov a Peklo  pomoc členům pozemkového spolku  byl to podzim podzimní.
Review Lesson 1: Nová slova Complete the following sentences using the appropriate vocabulary words from Review Lesson 1 of Contemporary Czech by Michael.
Noc ve škole Sára Marynioková.
Vojtěch Šolta student septimy
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
MC Motýlek Rájec-Jestřebí
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
DADIVADLO Havlíčkův Brod Souhrn  Parta mladých lidí, kteří hrají divadlo  Každý pátek v mateřském centru Zvoneček (H.Brod)  Každý rok se účastníme.
Sobota Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.
Svatba.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
Rytíři z Hauenštejna 7.A – květen Hurá na výlet Vyrážíme vláčkem směr kraj karlovarský... Vystupujeme v Ostrově nad Ohří – ne, není to naše konečná.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Adaptační kurz
Zpracovala Barbora Plesníková
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Smutný příběh alias Bad dreams. Bylo to takhle S Sheila byla jenom obyčejná holka do té doby než se jí zdál jeden sen…
Koukej a hodnoť ;).
Vesnice Strupčice.
„ Technika je zábava “ Projekt - zapojeno dvacet základních škol Karlovarského kraje včetně ZŠ a MŠ Pernink a cílem tohoto projektu je přiblížit žákům.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Svahová 2010 „Dokonalá parta“. Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova.
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 3. Přírodovědný pobyt Pec pod Sněžkou - penzion Zákoutí 2. skupina.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Noc Pátáků(: Dominik Turoň.
ROAD TRIP DOB Ř ÍŠ 3. jízda Je pátek a naše cesta začíná na Vršovickém nádraží v Praze.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Praha Naše třída se nedokáže nudit, takže cesta ve vlaku nám ubíhala poměrně rychle.
Noc páťaku ANDREA TURKOVÁ. ÚVOD  Dne jsme spali ve škole. Šli jsme i do kina kosmos na Rio 2 v 3D.Byla to sranda měli jsme na očich 3Dbrýle.
Verbs of Motion II Fill in the blanks with either the perfective or imperfective form of the verb in parentheses. Vzor: Včera jsem (dojíždět/dojet) až.
PRÁCE S EXCELEM PROJEKTOVÝ DEN - Informační technologie.
Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme.
Polsko
MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
Toto je jedna z otázek z přípravného testu studijních předpokladů pro uchazeče o přijetí na vysokou školu:
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
RODINNÁ DOVOLENÁ- LIPNO ZPRACOVALI :PAVLA LEITGEBOVÁ, LÁĎA MACHÁČ, KUBA POSPÍŠIL.
VY__III/2__INOVACE__130 Prvouka Frýdlant. AnotaceŽák ve skupině sleduje prezentaci se současným komentářem učitele a odpovídá na kladené otázky. V prezentaci.
NOC S ANDERSENEM Noc s Andersenem začíná … poslech pohádky.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Noc ve škole Tereza Mamulová.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Leona Čápová Název materiálu:
Noc PÁŤÁKŮ Andrea Kawuloková.
Zdravá pětka Bylo to v pátek
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
Příchod Slovanů, praotec Čech.
Důvěřujete dnešním technologiím?
Úvod do matematické analýzy - pokračování 3
„Moje škola – moje třída“
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Třídní schůzky
Důvěřujete dnešním technologiím?
1.B paní učitelky Lenky Vítové
Transkript prezentace:

NOC PÁŤAKU Nikola Byrtusová

ÚVOD V pátek 11.4. jsme měli noc ve škole. Nejdříve jsme jeli do Třince do kina na Rio 2 3D. Potom jsme přijeli do Hrádku a šli na chvilku do parku. Přišli jsme do školy a dělali pizzu byla výborná a pomáhala nám s ní Andrea Turková. Potom jsme měli volnou zábavu do 20:00 a po volné zábavě jsme se vydali na stezku odvahy.

TADY JDEME NA VLAK

ČEKÁME NA VLAK To ale trvá.

KINO JUPÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!! Mňam lízátko.

JÉÉÉÉÉÉÉÉ PARK JDEM SI HRÁT Už lezu!!!!.

MŇAM TO BUDE DOBROTA!!!!

TADY JSOU NAŠE PELÍŠKY Neschovávejte se!!!!!!.

UŽ JE NOC BUBUBU!!!!!!

TADY UŽ JE RÁNO

DĚKUJI ZA POZORNOST