Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Smutný příběh alias Bad dreams. Bylo to takhle S Sheila byla jenom obyčejná holka do té doby než se jí zdál jeden sen…

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Smutný příběh alias Bad dreams. Bylo to takhle S Sheila byla jenom obyčejná holka do té doby než se jí zdál jeden sen…"— Transkript prezentace:

1 Smutný příběh alias Bad dreams

2 Bylo to takhle S Sheila byla jenom obyčejná holka do té doby než se jí zdál jeden sen…

3 Ocitla se na hřbitově v černých šatech. Všude kolem byla mlha a tma. Nebála se připadalo jí, že to tam zná.

4 Z nenadání spatřila rudovlasou dívku. Opřenou o jeden z náhrobních kamenů. Rozběhla se k ní, ale…

5 …dívka uskočila a utíkala pryč.

6 Sheila se za ní rozběhla, ale najednou se přední objevila velká brána a dole propast.Ta rudovlasá dívka tam musela spadnout. V tom okamžiku se Sheila probudila.

7 Druhou noc se Sheile zdál podobný sen… Objevila se na tom stejném hřbitově, ale tentokrát…tentokrát měla v ruce pistoli.

8 Rudovlasá dívka dnes seděla na zemi, byla, ale zase smutná.

9 Něco Sheile říkalo, aby tu dívku zabila, ale Sheila pistoli zahodila a v tu ránu sen skončil.

10 3.noc se sen podobně opakuje Dnes má Sheila na sobě ostře červené šaty,vlasy svázané do drdolu a vedle ní leží růže.Na hřbitově už není taková tma neboť je šero

11 Zpoza rohu se vyřítí nějaká postava, zahne za roh,a potom už Sheila uslyší jenom krátký výstřel

12 Když tam Sheila doběhne je už pozdě.Cizinec zmizel.Pak Sheila spatří rudovlasou dívku ležící na studenné kamenné zemi mezi náhrobky s krvavou ránou na hrudi.Rozběhne se k ní.Je mrtvá pomyslí si.Ale spletla se ANDĚLÉ přeci NEUMÍRAJÍ.

13 Dívka si jako by nic vstoupne, otočí se na Sheilu, krátce smekne klobouk a odchází.

14 Sheile se už nikdy podobné sny nezdáli, ale jedno jí přišlo opravdu divné, když se ráno probudila vedle jejího polštáře ležela tatáž růže, kterou viděla v tom snu Sheila věděla, že je to dárek od anděla za to že ji zachránila…

15 Přece to Sheila nebude mít lehké.Po smrti se totiž stane také andělem a bude strašit lidi do té doby dokud ji nezachrání z toho prokletí.A bude volná.Takže až se vám bude o tom zdát nestřílejte na anděly Přece to Sheila nebude mít lehké.Po smrti se totiž stane také andělem a bude strašit lidi do té doby dokud ji nezachrání z toho prokletí.A bude volná.Takže až se vám bude o tom zdát nestřílejte na anděly.


Stáhnout ppt "Smutný příběh alias Bad dreams. Bylo to takhle S Sheila byla jenom obyčejná holka do té doby než se jí zdál jeden sen…"

Podobné prezentace


Reklamy Google