Rihanna.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Johnny Cash.
Advertisements

Dovolte mi představit objev hudebního světa počátku 21.století …
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Markéta Jelínková PC_ák 2013
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Skupina Blue členové: Antony Daniel Costa narozen v Edgware, Middlesex Duncan Mathew James narozen v Salisbury, Wilts Lee Ryan.
CHVÁLÍM JMÉNO TVÉ, KDYŽ JE ZEMĚ KOLEM ÚRODNÁ Blessed Be Your Name, In the land that is plentiful KDYŽ RADOSTÍ SI UŽÍVÁM, CHVÁLÍM JMÉNO TVÉ Where Your streams.
Imagine wave JOHN LENNON ( ) Imagine there’s no Heaven Představte si, že není nebe.
The Rolling Stones.
CO POSLOUCHAJÍ LETOŠNÍ DEVÁŤÁCI?
Tereza Látalová.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
VYPRACOVAL: Filip Olejník
Vývoj populární hudby v letech
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Ing. Petra Andrlová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Král Rock 'n' Rollu Elvis Presley.
Life´s what you make it! Lekce 11 Present Perfect Continuous Tense review Birth, marriage, and death Good news, bad news.
Street Dance.
Rhythm and Blues Vendula Zimová.
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Shakira.
Organizovaný systém zvuků (V prezentaci můžete klikat na obrázky, pro jejich zvětšení…)
Miley Cyrus.
Medvídek Pú.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Hudba.
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
Jméno a příjmení: Jesse Arthur McCartney Narozen : 9. duben 1987 v New York City Věk: 21 let Sourozenci: bratr Timmy (1996), sestra Lea (1991) Povolání:
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
Czech language Our language is one of the hardest languages in the world. You don‘t believe? We will try to persuade you.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Autorem materiálu a všech jeho částí, není- li uvedeno jinak, je Ing. Petra Andrlová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
Podpora rozvoje cizích jazyků pro Evropu 21. stol. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Vytvořila: Anna Veselá
Martin Malý Prima.
Pitbull.
Michael Jackson Od Andrea Crkvová.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
P!nk.
Justin Bieber.
Název školy: Základní škola Netvořice Autor:. Mgr
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
Michael Jackson.
Aník a Maky 5.A Ed Sheeran.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
R&B Tereza Šípková, kvarta.
ANGLICKÝ JAZYK ČLOVĚČE, NEZLOB SE !
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 19/19
Katy Perry.
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
Fatboy Slim    /     
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
JOHN LENNON ( ) Imagine wave.
Nejznámější německé protiválečné písně
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Rihanna

Údaje Povolání: Zpěvačka, modelka, herečka, tanečnice, modní návrhářka Věk: 23 Datum narození: 20. 02. 1988 Místo narození: St. Michael, Barbados Znamení: Vodnář   aktuální horoskop » Výška: 172 cm Sourozenci : 2 bratři (9 let,15 let) Oblíbené zpěvačky: Alicia Keys, Beyoncé a Mariah Carey, Katy Perry, Kesha, Nicki Minaj Mazlíčci : 2 kočky ( Miss Kitty, Leo)

ŽIVOTOPIS Jako teenager zpívala svým kamarádům a rodině jen pro zábavu. Jednoho dne ji její kamarád představil hudebnímu producentovi Evanu Rogersovi v New Yorku. Rogersbyl velmi překvapen, jaký velký talent se v Rihanně ukrývá. Nahrál s Rihannou demo s 20 songy, hitem Pon de replay, které pak všechny poslal do vydavatelství Def Jam Records. A vyšlo to.Její singl Pon de replay obletěl rádia celých Spojených států. Stejné úspěchy slavilo i její album Music of the sun, které bylo vydáno 30.srpna 2005. Rihanna prohlásila, že se nechala inspirovat interprety jako například: Alicia Keys,Beyoncé a Mariah Carey. Její album zní především ve stylu RnB, hip hopu a soulu. Její první velký hit "Pon de Replay" se rychle vyskákal na druhé místo v amerických hitparádách na 15 v Kanadě. Zrodila se nová RnB hvězda. V dubnu 2006 Rihanna vydala druhé album A Girl Like Me a jeho hity jako například S.O.S, Unfaithful nebo Break it off ( duet se Seanem Paulem) opět vyhrávají na všech amerických hitparádách. K singlu S.O.S Rihanna natočila klip pro Nike, který se stal velmi uspěšným. Dále na jaře 2007 vydala další své CD - Good girl gone bad, z něhož jsou známé hity - Umbrella (feat. Jay-Z), Shut Up and Drive, Breakin Dishes, Dont Stop The Music, Hate That I Love You (zpívá s Ne-yem) a Rehab, který se objevil v rádiích a hitparádách teprve před pár dny. Song Umbrella se stal velmi populární a byl oceněn cenami MTV. Dále vydala další CD - Hotness, z něho jsou známé hity jako Winning Women, kde zpívá s Nicole Scherzinger, Hotness, zpívá s ní Shontelle, Roll It, zpívá s ní zase Shontelle a J-Status, Boom Boom, zpívá se Baby Chamem a Happy.  V roce 2009 vydala koncem ledna nové album Sexuality,tam jsou hity jako Disturbia, Live Your Life, zpívá s rapperem T.I. a Take A Bow. Take A Bow se stala jednou z nejúspěšnějších písní na světě.

Na podzim roku 2009 vydala dlouho očekávené album s názvem Rated R, na kterém jsou hity jako Russian Roulette,Hard,Rude Boy,Rockstar 101 nebo Te amo. Toto album bylo poznamenáno Rihanniným zážitkem z před večera předáváni cen Grammy, kdy ji brutální napadl přítel, je to temné album. O rok později, na podzim 2010, vydala další album LOUD.Toto album je více barevnější a více taneční než Rated R. První singl Only GIrl (In The World) se stal č.1 v mnoha zemích po celém světě. Druhým singlem byla píseň s názvem What´s my name?, kterou Rihanna nazpívala společně s Drakem. Třetí singl nese název S&M. Čtvrtý singl vybrala Rihanna za pomoci svých fanoušků baladu s názvem California King Bed. Jako patý a zatím poslední píseň Man Down (červen 2011).

RiRi Styl Rihanna je také dále známa svým vzhledem a extravagantností  . Vystřídala hodně střihů co se týče účesů , nejprve měla dlouhé hnědé vlasy pak si je ostříhala na mikádo a obarvila na černo poté se ostříhala na kluka a pak si hlavu vyholila do půlky a obarvila na hnědo pak na červeno a poté si nechala narůst zase vlasy a nechala na červeno. Jejím tajemstvím bylo že jí červené vlasy změnili život a to také říkala i když si je ostříhala do mikáda a obarvila na černo! Rihana je také známá svími extravagantními styly oblékaní . Sama řekla at je každý sám sebou a tímto hesle se i řídí obléká se podle sebe ale někdy to taky přeže třeba když si k dlouhým bílím šatům oblékla tenisky ! 

Filmografie Jako herečka 2012 -Battleship role: Raikes2008 -Mama Black Widow role: Carol Tilson2006 -Bravo Girls: Všechno nebo nic (Bring It On: All or Nothing) role: sama sebe . A jako skladatelka mnoho dalších…

Discografie Live 2011- LOUD Tour 2011 2010- Last Girl on Earth Tour Singl 2011- All Of The Lights 2009- How I Like It 2009- Whipping My Hair 2009- Just Stand Up 2009- Russian Roulette 2009- Emergency Room 2009- Hatin on the club 2009- Just Disturbia 2008- Disturbia 2008- By Manowar 2008- Live Your Life 2008- Rehab 2008- Take A Bow 2007- Winning Women 2007- Shut Up and Drive 2007- Don´t Stop The Music 2006- SOS 2005- Pon De Replay Album 2010- Loud 2009- Rated R 2009- The Videos 2009- Sexuality 2009- Dark Angels 2009- Good Girl Gone Bad: Remixes 2008- Hotness 2008- Goog Girl Gone Bad: Reloaded 2008- The Biggest Hits 2007- Good Girl Gone Bad 2006- A Girl Like Me 2005- Music of The Sun Live 2011- LOUD Tour 2011 2010- Last Girl on Earth Tour 2008- Good Girl Gone Bad Tour 2007

Fotky

Good Bye 