Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci 1998. Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Advertisements

Johnny Cash.
Projekt HIP - HOP 7. B.
GENESIS.
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
The Rolling Stones.
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Pavel Novák.
Karel Svoboda zvuk mono Automaticke predvadeni PowerPoint 2002.
Linkin Park.
Dávní Slované Eliška Rybová.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
The Rolling Stones.
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Verona “Náhodou” Náhodou, náhodou Lidi potkávaj se náhodou Náhodou, náhodou Všichni potkávaj se - jen tak dál! Náhodou, náhodou My dva potkáme se náhodou.
Rolling Stones Rocková legenda.
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
Rap Tereza Janderková.
WORshop 2008 Týdenní seminář Klára Otavová. Cíle projektu: Chcete, aby se vaše děti bavily? Chcete aby měly cíle? Chcete, aby se zapojily?
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
kapitoly z dějin hudby zábavné rock and roll
Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Čechomor.
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
Daniel Landa.
Z_088_Politická mapa dnešního světa světa _Státní hranice
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
Hiphopová kultura vznikla na po č átku 70. let 20. století v USA v č ernošských ghetech jako spojení jamajských a amerických vliv ů.První zmínky o hiphopové.
Tafrob Maxian Marek, Michal Melich. Životopis Povolání: Rapper Věk: 28 Datum narození: Místo narození: Brno, Československo Znamení: Váhy.
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
VY_32_INOVACE_40_Opakování IV
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Vytvořila: Anna Veselá
Martin Malý Prima.
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.6 Naše vlast Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo projektu:
… do Česka přišel crowdfunding. Jak to začalo… „Máme s klukama kapelu, nemůžeš se zeptat ňákejch firem, jestli by nám nedali peníze? Dáme.
Dětská cena prevence kriminality O projektu Dětská cena prevence kriminality (DCPK) je preventivní vzdělávací projekt, který formou soutěže pro školní.
N ÁZEV ŠKOLY : Z ÁKLADNÍ ŠKOLA N ETVOŘICE A UTOR : M GR. L UDMILA V ODEHNALOVÁ N ÁZEV : VY_32_INOVACE_13_ Č. PROJEKTU : OP VK 1.4 T ÉMA : 90. LÉTA V ČESKÉ.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
Shawn Mendes Shawn Peter Raul Mendes (* 8.srpna 1998, Toronto, Ontario, Kanada)
Elliot John Gleave narozený 20. 6
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
P!nk.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_5B_15_HIP_HOP_RAP Dějiny hudby
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
The Rolling Stones AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Karel Svoboda zvuk mono Automaticke predvadeni PowerPoint 2002.
Fatboy Slim    /     
Před 100 lety 12. prosince 1915 se narodil nezapomenutelný zpěvák.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA TURNOV TŘÍDA 8.C
world of graffity and hip hop
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do projektu aktivně zapojil i druhý rapper La4, známá postava graffiti scény.

Poprvé na sebe rappeři Indy a La4 s djem Wichem výrazně upozornili v roce S již tehdejší ikonou pražské scény Penery Strýčka Homeboye natočili první singl Hlasuju proti / Cesta štrýtu, který se později objevil na úspěšné debutové desce PSH - Repertoár

Wich se také ujal produkce celé desky. I její velký úspěch mu vynesl cenu Akademie populární hudby Zlatý Anděl za mixtape roku 2001v kategorii Dance a hiphop. Později se ještě podílel na deskách Teritorium 1 a 2 rappera Oriona.

Indy&Wich sami debutovali o rok později albem My3, které vydali na vlastní značce Mad Drum Records. Následovalo velké turné v klubech po celé České republice a letních festivalech. Jako jedni z prvních českých hiphoperů pronikají i na sousední Slovensko.

V roce 2003 vydali singl Ještě Pořád / Originál Pilsner. To už byl rapper La4 na sólové dráze a od té doby s Indy&Wich jezdí jen v roli hosta. Wich v roce 2004 vydal sólovku Time Is Now, za kterou byl nominován na cenu Akademie populární hudbu Anděl. Jak Indy, tak La4 na ní mají svoje pecky. Indy MCs, La

Na podzim 2006 Indy a Wich vydávají druhé album Hádej kdo. Opět na svém labelu. Zájem fanoušků je značný. Kapela byla za album nominována na ceny Anděl 2006 v kategorii Hip Hop. Nominaci neproměnila. Deskou roku Hádej kdo zvolila redakce časopisu Filter

Kapela má za sebou stovky koncertů po celém Česko-Slovensku, několikrát hrála v Polsku, v prosinci 2005 také v Londýně.

1. Intro 2. Sila feat. Eldo 3. Téma 4. Skit 5. Noc je 1 feat. Vec a rytmus 6. My3 7. Mít či nemít 8. Skit 9. Bratři v rýmu 10. V jazycích propleteni 11. Skit 12. Otázky a odpovědi 13. D/:Jay* 14. Skit 15. Pohyb Cesta štrýtu 17. Outro

1. Intro 2. Už jdou 3. Operace Grill Bill (feat. LA4) 4. 8 promile (feat. Orion) 5. Superjob 6. Hádej kdo 7. Můj svět (feat. H16) 8. Z tvojí 1/4 (feat. Vec, LA4, Rytmus) 9. Pro naše kids (feat. Idea) 10. Zlatokop 11. Out of the fire (feat. The Regime) 12. Každej ví 13. Bigbang Show 14. Live! (feat. Ni) 15. Konstantin 16. Stejný...jinej den 17. Jednou (feat. W518, Ego)

Žebrák Nové Zámky Písek Praha Kladno Brno Police nad Metují Vyškov