Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r. 1990 vychovala řadu tanečníků, z nichž.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r. 1990 vychovala řadu tanečníků, z nichž."— Transkript prezentace:

1

2  Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r. 1990 vychovala řadu tanečníků, z nichž mnozí se tanci věnují profesionálně, pro jiné je to příjemný koníček. Činnost školy je rozdělena na výuku tanců v komerčních kurzech pro širokou veřejnost a dále výuku v souborech, které se tanci věnují profesionálně a účastní se tuzemských a zahraničních soutěží. Škola se věnuje disciplínám Street Dance (Hip Hop, Disco Dance, Break Dance, Electric Buggie, Disco Show), dále Performing Arts (Show Dance) a Speciálním párovým tancům (Merengue, Bachata, Salsa, Disco fox, Mixing Blues aj.). Ve škole vyučují profesionální lektoři, sami aktivní tanečníci i mezinárodní porotci. Škola se za rok 2010 stala nejúspěšnějším tanečním kolektivem v České republice dle hodnocení umístění v mezinárodních soutěžích (12 titulu Mistr světa, 1 titul Mistr Evropy) K hlavním komerčním činnostem patří pořádání základních tanečních, pokračovacích tanečních a kurzů pro dospělé. Dále škola nabízí plesová předtančení, vystoupení na kulturních a společenských akcích, moderování a modeling pro módní přehlídky. TaPŠ ILMA je organizátorem tuzemských i mezinárodních soutěží a v letošním roce bude již potřetí pořadatelem Mistrovství světa a Mistrovství Evropy párových tanců World Dance Latino Festival Babylon 2011, jehož vyhlašovatelem je IDO (International Dance Organization).

3  pořádání tanečních pro mladé, pokračovacích kursů, taneční pro dospělé   taneční vystoupení na kulturních, sportovních a společenských akcích včetně ozvučení (sóla, dua, malé skupiny, formace, různé žánry a věkové kategorie )   společenské a zábavné moderování,  plesová předtančení   modeling pro módní přehlídky, hostes servis   zajištění firemních akcí na klíč 

4  KOMERČNÍ KURSY nabízí výuku tance pro děti z mateřských školek, základních a středních škol  Kursy obsahují všeobecnou taneční průpravu - polka, disco, hip-hop, streetové technik  TANEČNÍ SOUBORY pod vedením zkušených lektorů již připravují tanečníky přímo pro tuzemské a zahraniční soutěže  Kategorie-mini(do 8 let),děti(do 11 let), junioři(12-15let), dospělí (16 let a výše)  Výukové tance – salsa, bachata, merengue, jive, disco fox, latino show, street dance, hip-hop, disco dance, break dance, R&B,

5

6

7 Příběh malíře Russian story Letušky

8

9


Stáhnout ppt " Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r. 1990 vychovala řadu tanečníků, z nichž."

Podobné prezentace


Reklamy Google