Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát."— Transkript prezentace:

1

2 Nabídka pro partnery

3 Co jsou světové gymnaestrády
Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát za 4 roky Světové gymnaestrády jsou největším svátkem příznivců gymnastických aktivit a tance Světové gymnaestrády se účastní přes 25 tisíc aktivních cvičenců ze všech pěti kontinentů

4 Účast České republiky Cvičenci České republiky se od roku 1989 zúčastnili všech pořádaných světových gymnaestrád (WG) 1991 – 9. WG Amsterdam 1995 – 10. WG Berlín 1999 – 11. WG Goteborg 2003 – 12. WG Lisabon 2007 – 13. WG Dornbirn

5 Česká asociace Sport pro všechny
Česká asociace Sport pro všechny (dále jen ČASPV): je největší sportovní organizací České republiky, která se zabývá rekreačním sportem a rekondičními pohybovými aktivitami má podle evidence k přes 260 tisíc registrovaných členů cílem ČASPV je účinně přispívat ke zdravému vývoji dětí a mládeže, k rozvoji tělesné zdatnosti a výkonnosti dospělé populace a seniorů pravidelnou činnost odborů/klubů SPV řídí regionální centra Sportu pro všechny a na úrovni krajů 14 krajských asociací Sport pro všechny

6 Česká asociace Sport pro všechny
Nabízí všem zájemcům pestrý výběr pohybových aktivit Rekreační sporty, zdravotní tělesný výchova, psychomotorika, cvičení rodičů a dětí, gymnastika, cvičení a pobyt v přírodě, joga, tai-tchi apod. Nabízí školení a další vzdělávání ve 13 akreditovaných vzdělávacích programech (MŠMT ČR) ČASPV vydává časopis Pohyb je život Specifickou formou prezentace jsou VPA (veřejně přístupné akce) a veřejná tělovýchovná vystoupení, přehlídky pódiových skladeb apod.

7 Česká asociace Sport pro všechny
Připravila pro 14. světovou gymnaestrádu v Lausanne: Hromadnou skladbu s názvem „Prázdniny“ Skladba je určena pro cvičence ve věku od 18 do 65 let Skladba je složena autorským kolektivem z FTVS UK (fakulty tělesné výchovy a sportu) – doc. Viléma Novotná, dr. Jana Beránková-Černá, Mgr. Adam Remiš Skladba bude předvedena nejen na světové gymnaestrádě, ale následně i na Všesokolském sletu v roce 2012 Skladbu bude cvičit přes 460 cvičenců (mužů a žen)

8 14. světová gymnaestráda Termín: 10. – 16. červenec 2011
Místo: Lausanne, Švýcarsko Výprava ČR je složena z cvičenců České asociace Sport pro všechny (ČASPV) České obce sokolské (ČOS) České gymnastické federace (ČGF) Českého svazu moderní gymnastiky (ČSMG) České asociace univerzitního sportu (ČAUS)

9

10 Nabídka reklamy a sponzoringu
Mediální reklama Časopis Pohyb je život, Panelová reklama Umístění loga v prostorách tělovýchovných zařízení ČASPV Umístění loga při všech nácvičných a secvičných srazech (Písek, Olomouc, Třeboň, Praha apod.) Tisková reklama Uvedení sponzora na tiskových konferencích, umístění loga na tričkách skupiny apod. Propagace produktů sponzorské firmy Možnost prezentace firmy v Info stánku ČR, nabídka vzorků produktů na nácvičných a secvičných srazech apod.

11 Děkujeme


Stáhnout ppt "Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát."

Podobné prezentace


Reklamy Google