O – r – I – g – I– n – a– l – I – T- a ? ? ? ? ? ? ? Vzkaz českému internetu… VICf.cz – Investment & Merchant Banking.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak vybudovat úspěšný webový portál?
Advertisements

Z malé do Nemalé jak získat investora Ondřej Tomek ex Centrum.cz.
Kojenecké období.
Skupiny, do kterých patřím. Samostatně 1.Napište své jméno doprostřed listu papíru. 2.Nakreslete čáru od svého jména ke slovu, které charakterizuje libovolnou.
Výstavba větrné elektrárny v lokalitě Varnsdorf-Špičák RCA Research.
Piktogramy Připraveno pro: FSV - UK Datum: 4. července 2008 Projekt: 28506/2 Připravili: Jan Vavřík, Naďa Nevěřilová Příloha Grafy.
Zahraniční inspirace Mobile Internet Fórum Marián Nič Crazy Tomato, s. r. o
Financování vzniku a rozvoje Start-up prostřednictvím Business Angels Petr Mandelík.
Vize 92. střediska Šípů. Chceme 92. středisko Šípů takové, pro které nic není problém. na které jsou jeho členové hrdí. které se nebojí zkusit něco nového.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině MUST / HAVE TO VY_22_INOVACE_06 Sada 4 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Život.
Jiří Hlavenka Ecommerce forum Brno, Jenom ten sex tam chybí.
METODICKÝ LIST OZVĚNA- žáci čtou motivační básničku, na kterou navazuje další úkol. V něm žákům připomeneme, že ozvěna opakuje vždy konec slov. Můžeme.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Celostátní konference k základním cílům programu strany LEV 21 v Evropském parlamentu Ochrana spotřebitele a pracovního trhu agenda LEV 21 v Evropském.
Fungování místní samosprávy v malých obcích Josef Bernard Lokální a regionální studia Sociologický Ústav AV ČR, v.v.i.
Business Angel konkrétní zkušenosti - jak na to Petr Měřínský, VTP UP.
Ve stvoření nám Bůh ukazuje svou ruku, ve vykoupení nám dal své srdce.
 1. Autor zprávy : Původcem zprávy a tím, kdo ji předává druhým, jste vy sami. Způsob, jakým ji předáváte dál, může být ovlivněn například :  Postoj.
"Jak pomoci firmám lépe fungovat v Ostravě? Flexibilní, plně vybavené kanceláře na míru..." Kateřina Camerino General Manager Regus Ostrava.
Tržní hospodářství I. Petr Machala.
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
UČENÍ = PROCES JEHOŽ VÝSLEDKEM JE ZMĚNA PSYCHICKÝCH JEVŮ, DISPOZIC K NIM A JEJICH VNĚJŠÍCH PROJEVŮ.
Mobilní Marketing. Co je Mobilní Marketing? Všechna řešení, která využívají nástrojů mobilní komunikace pro komunikaci s uživatelem a zákazníkem. SMS,
Technologie.
Trh Pavel Šuranský.
SOŠ průmyslová a SOU strojírenské, Prostějov, Lidická 4
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
VY_20_INOVACE_SVF21360DUD Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
PROGRAMOVÁNÍ V PHP PERSONAL HOME PAGES INCLUDE. 2 PŘÍKAZ INCLUDE SLOUŽÍ K VLOŽENÍ SOUBORU DOVNITŘ PHP SKRIPTU. PŘÍKAZ INCLUDE PŘEDSTAVTE SI TŘEBA, ŽE.
Franchisa. Co je franchisa Za úplatu poskytnutí vyzkoušeného podnikatelského konceptu/modelu/ značky a podpory jiným podnikatelům. Podnikatel Franchisant.
České eshopy pod drobnohledem Tomáš Hodboď, CEO Heureka.cz
AKREDITACE: strategie institucí (škol) DIV PROFESIONÁLNĚ Mgr. Irena Hoblíková Centrum distančního vzdělávání Univerzita Palackého v Olomouci 11. leden.
Vliv Dunning-krugerova efektu na přijímání a prosazování reforem a veřejnou volbu.
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.
Y39PHA XNA a Windows Phone 7 Michal Lukáč. XNA na Windows Phone 7 2 Funguje obdobně jako XBOX 360/Windows Podporuje nové typy vstupu Nepodporuje programovatelné.
Nigel Warburton The Basics of Essay Writings. O co jde? ● číst o tom, jak psát, nestačí ● psaní esejů je základem studia ● psaní je způsobem myšlení ●
Možnosti a meze reformy finanční architektury Vladislav Pavlát Vysoká škola finanční a správní v Praze.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Zkušenosti české a slovenské veřejnosti se systemickými konstelacemi - výsledky pilotního průzkumu PhDr. Vojtěch Černý, Ph.D. Mgr. Kateřina Grofová.
Ekonomie 1 Magistři Šestá přednáška Lidský a sociální kapitál, princip přenesené ceny.
Absolventi na trhu práce
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Scanservice a.s. | Náchodská 2397/23 | Praha 9 | Česká republika | D O C U M E N T I M A G I N G
Exkurze do hlavy mentální anorektičky. na začátku bude… …příběh na začátku bude… …příběh.
Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho.
1. Setkání (nejen) křesťanských pedagogů litoměřické diecéze Myšlenka a smysl setkávání pedagogů „Naši učitelé nesmějí být podobni sloupům u cest, jež.
B Y O D Otázky, které nastolily dva roky experimentálního ověřování projektu BYOD – Vzděláváme pro budoucnost Studijní materiál v rámci projektu Informační.
Konference projektu NOE Zmocnění a uvolnění vedoucích Seminář 1: Prostředí a výzvy Seminář 2: Tři duchovní hodnoty zdravého vedoucího Seminář 3: Kde získám.
Pracovní list – logistika a její nové trendy Zpracoval Ing. Jan Weiser.
ASERTIVNÍ PRÁVA - MANIPULAČNÍ POVĚRY Ten, kdo se chce asertivně projevit, to má udělat slušně, ale důrazně. Má odolávat manipulacím, zbavit se úzkosti.
Základy marketingu část 4. Ing. Monika Dobešová Univerzita Pardubice FEI Letní semestr 2012/2013.
Místní demokracie a participace na veřejném životě
Popisuje: Vojtěch Zedek
Sociální sítě a jejich rizika Adéla Kotrlová
Firemní klima jako nástroj HR marketingu
KDO VLÁDNE A JAK VLÁDNE? Lekce 4A.
Seminář ze sociální psychologie
Média - jak s nimi a jak na ně?
ŘÍZENÍ OBCHODU Katedra managementu Ing. Patricia Jakešová
Spoluzakladatel Googlu
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Mgr. et Mgr. Veronika Víchová Mgr. Hana Navrátilová
Prezentace z Ateliérové tvorby I
Název společnosti Obchodní plán.
Mgr. Veronika Dembická, DiS.
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín Moderní škola 2010
Výzvy digitální ekonomiky pro společnost
Transkript prezentace:

O – r – I – g – I– n – a– l – I – T- a ? ? ? ? ? ? ? Vzkaz českému internetu… VICf.cz – Investment & Merchant Banking

Co na to Mark (Zuckerberg), Larry (Page), Sergey (Brin) et al? Napodobování je nejnižší forma komplimentu Ukazuje: flexibilitu (ve srovnání s průměrem) a neschopnost samostatného uvažování a rozhledu (ve srovnání s elitou) Kde jste Vy? Definujete se vůči průměru nebo vůči elitě? Kam chcete patřit? VICf.cz – Investment & Merchant Banking

Pohled investora… Kopírovači jsou / nejsou zajímaví, protože: Jsou: –Dělají něco, co někde funguje a může to fungovat i u nás –Nemusí to být business géniové, prostě se jen učí od jiných –I nadále mohou napodobovat a kopírovat inovátory Nejsou –„kopírování“ je -svým způsobem- profitabilní nuda –Podobní kopírovači okolo nich okopírují koncept v dalších zemích, proto se jim bude špatně expandovat –Nemají dostatečný intelektuální a business náskok aby se prosadili mimo svůj domácí píseček VICf.cz – Investment & Merchant Banking

Kdy se to změní? A kdo? Odpověď znáte Vy… je ve Vaší hlavě. Situace na trhu: –Noví internetoví giganti už neodkládají vstup na český a slovenský trh dostatečně dlouho na to, aby se kopírování dařilo příliš dlouho Kdo to změní?...Risk takers –Inovátoři Uvažují regionálně / globálně Nebojí se překročit hranice a svůj stín –Investoři co podporují inovátory VICf.cz – Investment & Merchant Banking

Jak ale poznám inovátora? Talent je 9o procent pot a 1o procent inspirace Definujte se vůči elitě, ne vůči průměru VlastnostInovátorCtrl-C Charisma5545 Originalita955 Reference9o1o Kompetitivnost (globální) 1oo1 Inteligence (globální) 8515 Tvrdohlavost955 Pracovitost1oo VICf.cz – Investment & Merchant Banking

Děkuji za pozornost Michael Rostock – Poplar Kopie prezentace Jedna otázka na konec... VICf.cz – Investment & Merchant Banking