Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vize 92. střediska Šípů. Chceme 92. středisko Šípů takové, pro které nic není problém. na které jsou jeho členové hrdí. které se nebojí zkusit něco nového.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vize 92. střediska Šípů. Chceme 92. středisko Šípů takové, pro které nic není problém. na které jsou jeho členové hrdí. které se nebojí zkusit něco nového."— Transkript prezentace:

1 Vize 92. střediska Šípů

2 Chceme 92. středisko Šípů takové, pro které nic není problém. na které jsou jeho členové hrdí. které se nebojí zkusit něco nového.

3 Chceme 92. středisko Šípů takové, které má vizi. které bude mít svoje cíle a chuť se vyvíjet.

4 Chceme 92. středisko Šípů takové, bez kterého by byl skautský svět chudší. se kterým se dá zažít dobrý program. ze kterého vycházejí lidé připravení do života.

5 Chceme 92. středisko Šípů takové, do kterého děti rády chodí. které má hodně spokojených členů a oddílů. ve kterém je dobrá parta. bez kterého by bylo dětem na P10/15 smutno.

6 Chceme 92. středisko Šípů takové, v kterém je dostatek vedoucích a nástupců. které by vedoucí motivovalo. kde vedoucí rádi vedou svůj oddíl. které vytváří pozitivní motivaci pro oddíly a jejich vedení. které je vedoucími aktivně podporováno.

7 Chceme 92. středisko Šípů takové, o kterém se ví ve skautském i veřejném okolí. se kterým spolupracují ostatní střediska. které má dobré vztahy s rodiči. od kterého přicházejí impulsy do celého hnutí.

8 Chceme 92. středisko Šípů takové, ve kterém spolupracují oddíly na náborech. ve kterém panují přátelské vztahy a prostředí. ve kterém je chuť dělat společnou práci. ve kterém je dobrá parta. do kterého se lidé vrací.

9 Chceme 92. středisko Šípů takové, které má fungující střediskovou radu. ve kterém jsou zastoupeny funkce pro fungování střediska a fungují. od kterého můžeme čekat podporu.

10 92. středisko Šípů tvoří lidé. Počet členů, pro které a s kterými středisko funguje, nezaručí středisková rada ani každoroční dotace. Dostatečně naplněné oddíly jsou výsledkem dlouhodobé práce na kvalitním programu, který je tvořen motivovanými a vzdělanými vůdci a vůdkyněmi. Středisko

11 Středisková rada Středisková rada zajišťuje podporu všem oddílům střediska skrze různé prostředky a nástroje, kterých může využít (dotace, organizace náborů, metodické vedení...).

12 Vize 92. středisko Šípů má svou vizi, která je projednána a schválena střediskovým sněmem jako vytyčený směr, kterým se chce v příštích 3 letech středisko ubírat. Schválením vize se činovníci zavazují k jejímu aktivnímu naplňování. www.budmesipem.cz


Stáhnout ppt "Vize 92. střediska Šípů. Chceme 92. středisko Šípů takové, pro které nic není problém. na které jsou jeho členové hrdí. které se nebojí zkusit něco nového."

Podobné prezentace


Reklamy Google