PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Skvělý bádací den na VUT (T- exkurze ).
Advertisements

Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Naše třída od 1. do 7..
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Moje třída.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G
Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat.
Menu 1.Třída1.Třída 2.Třída3.Třída 4.Třída2.Třída3.Třída4.Třída 5.Třída6.Třída5.Třída6.Třída 7.Třída8.Třída7.Třída8.Třída 9.Třída Učitelé Ostatní ->
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
 ZŠ Záhuní je pokračováním bývalé ZŠ v Horní ulici, známé také pod pojmem,, chlapecká škola,,, která se nacházela v budově dnešního městského.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dni.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Základní informace o bezpečnosti na internetu +práce se soubory PREVIEW VYUČOVACÍHO PROJEKTU.
Proč se učíme fyziku? O čem fyzika je?
by Tomáš Hřebíček (člen)
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Sčítálek.
Naše cesta fyzikou.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
Když je nejhůř Když je nejhůř. Byly 2 žáby Žily spolu.
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
Základní škola, Staré Město, okr. Uherské Hradiště, příspěvková organizace Komenského 1720 Staré Město „Zlepšení podmínek pro výuku a praktických.
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
Orlík. Příjezd  Dnes jsme se vydali na exkurzy do vodní elektrárny Orlík.  Moc hezky nás přivítal bývalý zaměstnanec, který provází návštěvy.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Příroda a já Otázky.
Masarykovo gymnázium.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Vzhůru Jakub Dybowicz. -K aždý den se najde člověk který je k počítači, televizi nebo podobným přístrojům, připojen imaginárním řetězem. Každý takoví.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Moje třída.
Žákovská prezentace Školní dílo
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
VEDLEJŠÍ VĚTY PŘÍSLOVEČNÉ
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
aneb doučovací večery pro přátele
Střední průmyslová škola v Písku
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
INFORMATIKA 9 Práce s daty – aplikace I. III2 – I9- 05.
PROJEKTOVÝ DEN GIMP.  o první hodině jsme se seznámili s našim dnešní tématem.  Téma projektového dne bylo,,Virtuální svět nebo realita´´.  Měli jsme.
Kateřina de jagerová, Anna rytířová, klára štachová
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
Hanina prezentace Ta naše planetka Pro děti Tato prezentace je věnována Vám, dětem, tak dávejte hezký pozor, ukliďte svačiny a dobře se soustřeďte, je.
DiFy - P , Fyzika jako vyučovací předmět RVP a ŠVP Časová dotace pro fyziku na ZŠ Význam fyziky pro všeobecné vzdělání.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
9 let na základní škole:.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Prevence sociálně patologických jevů
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Valentýna Szybakowská
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Den Země 3.A – 25. dubna.
Naše 7 Třída.
DUM:VY_32_INOVACE_VIII_3_1_Co je fyzika.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Transkript prezentace:

PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka

Naše začátky -Prezentujeme naše dojmy z celkové fyziky -Naším začátkem byla úvodní hodina fyziky, která nás seznámila s učivem, které budeme probírat další čtyři roky na základní škole -měli jsme velmi pěkný dojem o fyzice -ale nebyla to taková cesta růžovým sadem, jak jsme si mysleli

Naše úskalí Zde vám napíšeme některá učiva, která nám moc nešla a je potřeba se na ně připravit: Zvuk, síla, hustota plynů a kapalin, rychlost, teplota A zvláště optika!! Dbejte na řádnou přípravu ať nedopadnete jak občas my

Prvním rokem Hned ze začátku se nám vedlo dobře, i ostatním, ale vždycky se našel někdo, kdo pokulhával Seznámili jsme se s vesmírem Myslíme si, že nikdo z nás o vesmíru tolik nevěděl Bylo to pro nás velice poučné, učili jsme se ve třídě Pan učitel byl na nás moc hodný

Druhým rokem V druhém roce jsme se naučili mnoho nových věcí Rozšířili jsme si své vědomosti o světle, zrcadlech a o stínech Pan učitel kombinoval výuku ve třídě a v počítačové učebně Zatím nebyla tak dobře vybavena Ale slíbili, že se to změní k lepšímu

Třetím rokem Ve třetím roce jsme více chodili na počítače, protože obsahovala připojení na internet a dobré počítače s příslušenstvím Začali jsme učivo o magnetismu a takových těch silách Výuka se nám moc líbila Někteří žáci učivo nezvládali a tak dostali basy My ale prošli s úspěchem

Čtvrtým rokem Ve čtvrtém roce, neboli v 9. Ročníku jsme chodili převážně na počítače, kde jsme se učili pracovat ve skupinách Pracovali jsme na různých prezentacích o vesmíru, elektřině atd. Byl to poslední rok a tak jsme pana učitele moc neotravovali

Na konec Máme pro vás pár rad na konec: vždy se poctivě připravujte, bedlivě poslouchejte pana učitele a buďte rádi že máte tohoto pana učitele !! To byla naše prezentace o čtyřech letech na této škole se zaměřením na fyziku Zpracovali : Karel Kratochvil Martin Hortvík