Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Advertisements

Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
GENESIS.
The Beatles Vznik: Rozpad:1970.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
The Rolling Stones.
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
 Narodil se v Indianě  Pocházel z 9 sourozenců  Propagoval pop a taneční soul  Zemřel v Kalifornii.
V žilách zpěvačky, která se narodila ve Victorii v kanadské provincii Britská Kolumbie, koluje temperamentní portugalská krev. Její rodiče Maria.
Linkin Park.
Tereza Látalová.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Guns N´Roses.
The Rolling Stones.
Rolling Stones Rocková legenda.
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
LED ZEPPELIN Aktivní: Žánry: Blues Rock, Heavy Metal, Hard Rock, Folk Rock.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona/číslo materiálu:III/2 VY_32_INOVACE_ANJ449 Jméno autora:Mgr. Soňa Nekvindová Třída/ročník1. ročník.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Shakira.
Blanka Zrníková Jarmila Smilková obsah
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
Martin Dresler.  Hlavní město : Ottawa  Rozloha : km²  Státní zřízení : federativní konstituční monarchie  Počet obyvatel : 
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
© Roman Martiš.
Jméno a příjmení: Jesse Arthur McCartney Narozen : 9. duben 1987 v New York City Věk: 21 let Sourozenci: bratr Timmy (1996), sestra Lea (1991) Povolání:
Simple Plan. Info: Členové skupiny jsou Pierre, který je zpěvák, Sebastien hraje na kytarru a také je doprovodným zpěvákem, David baskytarysta a doprovodný.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Olympic Tereza Galušková.
Daniel Landa.
Reagge Jiří Sklenář.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: 3 Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ANJ_VL_3_10.
Keňa a její hudba Veronika Karasová.
 American Idol‘s runner up: Adam Lambert.  Kdo je Adam Lambert?  29-letý americký zpěvák (a herec), narozený v Indianapolis (v Indianě), nyní žije.
Vytvořila: Anna Veselá
Pitbull.
Mikuláš Francán.
Michael Jackson Od Andrea Crkvová.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
One Direction One direction je britsko-irská chlapecká skupina, tvoří je:Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles a Louis Tomlinson nejdřív,
 kanadský rockový zpěvák, skladatel, fotograf s britskými kořeny  od 15 let se věnuje hudbě  pracoval jako dřevorubec  charakteristický nakřáplým.
One band. One dream.. Je to britsko-irská chlapecká skupina, která vznikla před 2 lety v 7. řadě britského X-factoru. Do něj se přihlásili všichni jako.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
P!nk.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Justin Bieber.
Vytvořil: Jiří Burda The Shadows.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 19/13
Aník a Maky 5.A Ed Sheeran.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Katy Perry.
Marie Rottrová
Our Last Night Post-hardcorová hudební skupina. O skupině Our Last Night je Americká hudební skupina Založena roku 2004 Skupina je stále aktivní, d ě.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
YESTERDAY Překvapení až na konci.
Transkript prezentace:

Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael Clifford, Ashton Irwin a Calum Hood  Singly: She looks so perfect, Amnesia, Don‘t stop a další...

 Skupinu založili Michael, Luke a Calum kteří spolu chodili na střední školu a dávali své covery na YouTube  Proslavili se díky skupině One Direction, která je vzala sebou na turné Take Me Home tour  V únoru 2014 vydali jejich debutový singl She looks so perfect, po kterém v červnu pojmenovali album

Luke Hemmings  Jeho celé jméno je Luke Robert Hemmings  Narodil se v Sydney  Je kytarista a hlavní zpěvák

Calum Hood  Jeho celé jméno je Calum Thomas Hood  Narodil se v Sydney  Je to zpěvák a baskytarista

Ashton Irwin  Jeho celé jméno je Ashton Fletcher Irwin  Narodil se  Je to bubeník a zpěvák

Michael Clifford Jeho celé jméno je Michael Gordon C Clifford Narodil se Je to kytarista a zpěvák