Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Advertisements

Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Citáty O LÁSCE.
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Barbora Málková Hudební výchova ZŠ Dr. Malíka Chrudim © 2011
GENESIS.
Něco o nich První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills,
obsah O kapeleAlba a ukázkyFotogalerie o kapele obsahdalší Vypsaná fixa je pardubická hudební skupina mající základ své hudby v punku, ale obohaceném.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Linkin Park.
Nyní má kapela čtyři členy.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Guns N´Roses.
VYPRACOVAL: Filip Olejník
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
aneb výběr budoucího povolání zábavnou formou
Populární hudba ve světě v letech
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Vybral jsem si tuto prezentaci, protože se mi tato kapela libi a je to muj styl hudby..Podle me jedna z nejlepsich kapel a hodne znama... Něco jsem nachystal.
Jak se mu říká? What is he called?.
LED ZEPPELIN Aktivní: Žánry: Blues Rock, Heavy Metal, Hard Rock, Folk Rock.
Tato skupina vznikla v roce 2006 František Soukup – skladba, text, produkce, klávesy Jakub Prachař – skladba, text, kytara Vojtěch Dyk – zpěv Jan Maxián.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
František Soudek Kvarta 2014/15 All rights reserved.
Lukáš Chromý Gymnázium Židlochovice Prima 2014/2015
Historie Punkografie Kapela Obrázky Odkazy.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
Simple Plan. Info: Členové skupiny jsou Pierre, který je zpěvák, Sebastien hraje na kytarru a také je doprovodným zpěvákem, David baskytarysta a doprovodný.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Velká Británie Barbora Otáhalová, tercie.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Příprava na hodinu ICT Téma: práce s MS PowerPoint
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
Keňa a její hudba Veronika Karasová.
Vytvořila: Kateřina Barešová IX.B
Mikuláš Francán.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: Mgr. Hana Kletečková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ K 20 – Past simple 7. tř. TEMA: Anglický.
 kanadský rockový zpěvák, skladatel, fotograf s britskými kořeny  od 15 let se věnuje hudbě  pracoval jako dřevorubec  charakteristický nakřáplým.
Smyčcové nástroje VUS Ondráš
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Leon Hahn NÁZEV:VY_32_INOVACE_14:Hudební výchova 9.ročník TÉMA: 70. léta ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
Zpracovala: Mgr. Iva Novotná Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_28_19_HV7_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála TÉMA: Daniel Landa Základní škola Libina, příspěvková.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
P!nk.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Název školy: Základní škola Netvořice
Název školy: Základní škola Netvořice Autor:. Mgr
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Justin Bieber.
Vytvořil: Jiří Burda The Shadows.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Autoři: Fojtík David Sobotka David
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Hudební skupina QUEEN. ZÁKLADNÍ INFORMACE Vznik skupiny – Členové – Freddie Mercury, John Deacon, Brian May a Roger Taylor Art-rocková/Pop-rocková.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Dobrý den, prosím a děkuji
Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family?
Transkript prezentace:

Obsah O Simple Plan Členové Ukázka

O Simple Plan Vznik Alba Obsah

Vznik Chodili spolu na střední školu. Tehdy měl Pierre a Chuck svou kapelu Reset se kterou se jim podařilo vydat desku. Chuck v ní vydržel asi tři roky, poté dal přednost škole, nicméně s muzikou koketovat nepřestal. Časem se dal dohromady s Jeffem a rozjeli nový projekt. Jenomže jim chyběl kytarista a zpěvák . Naštěstí byl Sebastien volný a bydlel nejblíž, a tak se rozhodli pro něj. zpět obsah

Členové Chuck Comeau (Bicí) David Desrosiers (Bassista a doprovodný zpěv) Sebastien Lefebvre (Kytarista) Pierre Bouvier (Zpěvák) Jeff Stinco (Kytarista) Obsah

Chuck Comeau(Bicí) zpět obsah Chuck Comeau se narodil v kanadském Montrealu jako Charles Andre Comeau a je členem skupiny Simple Plan. Používá přezdívku Chuckles. Ve skupině hraje na bicí a píše texty. zpět obsah

Sebastien Lefebvre(Kytarista) Sebastien Lefebvre přezdívaný Seb se narodil 5.6. v roce 1981 ve znamení blíženců. Nemá žádný piercing, jenom vytetované SP na kotníku.. Sebastien Lefebvre je nejmladší a nejnišší ze skupiny Simple Plan, který nesnáší horské dráhy. zpět obsah

David Desrosiers(Bassista a doprovodný zpěv) David Desrosiers celým jménem David Phillippe Desrosiers se narodil 29.8. 1980 ve znamení panny. Chtěl by žít na Hawaii, ale s někým koho miluje. Před skupinou Simple Plan pracoval v McDonaldu. Kluci Davida potkali v Chuckově a Pierrově staré skupině Reset, protože David s nimi nechodil na střední školu. zpět obsah

Jeff Stinco(Kytarista) Jeff Stinco jeho celé jméno je Jean-Francois Stinco, všichni jeho kamarádi mu říkali J.F. a z toho pak vznikl Jeff. Ve skupině Simple Plan je hlavní kytara. zpět obsah

Pierre Bouvier (Zpěvák) Pierre Bouvier je členem skupiny Simple Plan, je zpěvák.Narodil se 09.05.1979 ve znamení býka.(v Kanadě) zpět obsah

Alba 2002 Live In Japan No Pads, No Helmets... Just Balls 2003 A Big Package For You 2004 Still Not Getting Any 2005 MTV hard rock live zpět obsah

Ukázka shut up obsah