Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family?"— Transkript prezentace:

1 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

2 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

3 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

4 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

5 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

6 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

7 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

8 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

9 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

10 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

11 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

12 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

13 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

14 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

15 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

16 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

17 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

18 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

19 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

20 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

21 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

22 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

23 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

24 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

25 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

26 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

27 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

28 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

29 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

30 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

31 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

32 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

33 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

34 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

35 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

36 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

37 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

38 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

39 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

40 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

41 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

42 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

43 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

44 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

45 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

46 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

47 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

48 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

49 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

50 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

51 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

52 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

53 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

54 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

55 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

56 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

57 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

58 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

59 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

60 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

61 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

62 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

63 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

64 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

65 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

66 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

67 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

68 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

69 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

70 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

71 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

72 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

73 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.

74 Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family? S kým žiješ? Who do you live with? Nejsem ženatý a nemám děti. I am not married and I don‘t have children. Žiji se svou přítelkyní. I live with my girlfriend. Pro koho pracuješ? Who do you work for? Pracuji v GE Money Bank v centru Prahy. I work at GE Money Bank in the centre of Prague. Co tam děláš? What do you do there? Jsem obchodní ředitel. I am the sales director. Jak se ti tvá práce líbí? How do you like your job? Je velice zajímavá, ale velice rušná. It‘s very interesting, but very busy.


Stáhnout ppt "Translation 03/02 Žiješ se svou rodinou? Do you live with your family?"

Podobné prezentace


Reklamy Google