Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tato skupina vznikla v roce 2006 František Soukup – skladba, text, produkce, klávesy Jakub Prachař – skladba, text, kytara Vojtěch Dyk – zpěv Jan Maxián.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tato skupina vznikla v roce 2006 František Soukup – skladba, text, produkce, klávesy Jakub Prachař – skladba, text, kytara Vojtěch Dyk – zpěv Jan Maxián."— Transkript prezentace:

1

2 Tato skupina vznikla v roce 2006 František Soukup – skladba, text, produkce, klávesy Jakub Prachař – skladba, text, kytara Vojtěch Dyk – zpěv Jan Maxián – piano Jakub Antl – baskytara Ondřej Sluka – bicí

3 Skupina,která vznikla jako záminka k záškoláctví se na začátku roku 2007 prokousala až k vydání debutového alba s názvem RespectMaja.Tři členové kapely jsou také herci Vojta Dyk,Jakub Prachař a Jan Maxian. Na tuto skutečnost pak poukazují na svých koncertech a skupinu představují jako "zábavnou kapelu". Její členové si libují v recesi a patosu, čehož bohatě využívají ve své umělecké tvorbě.

4

5 Nějaká ta ukázka Nightwork-It´s-My-Life NIGHTWORK-Tepláky

6 Na té to prezentaci spolupracovali: Veronika Synková Jana Pokorná Denisa Baláková Kristýna Baláková Tomáš Benčík

7 Čerpali jsme z Wikipedia Osobnosti


Stáhnout ppt "Tato skupina vznikla v roce 2006 František Soukup – skladba, text, produkce, klávesy Jakub Prachař – skladba, text, kytara Vojtěch Dyk – zpěv Jan Maxián."

Podobné prezentace


Reklamy Google