1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
SEMINÁŘ PRO EXTERNÍ HODNOTITELE - HODNOCENÍ, PPH, NÁLEŽITOSTI POSUDKŮ.
Povinné přílohy žádosti pro 3. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Výběr GP Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.
Integrovaný operační program – Administrace projektové žádosti a nejčastější chyby v projektových žádostech Ing. Lucie Vopěnková.
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
ČASTÉ CHYBY PŘI ZPRACOVÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI 8. října 2013 Ing. Petra Salačová, OAP Ústí nad Labem 1.
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Jednotný programový dokument pro Cíl 2 regionu soudržnosti Praha na období 2004 – 2006 Povinné přílohy žádosti Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m.
1 Povinné přílohy přikládané k žádosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 2. Rozpočet akce 2. Rozpočet akce 3. Podklady.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Jednání Pracovní skupiny
Centrum pro regionální rozvoj ČR
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
PROCES PROPLÁCENÍ A KONTROLY VÝDAJŮ PROJEKTU. KONTROLA VÝDAJŮ kontrolor pro vedoucího partnera projektu i partnera projektu z České republiky → Centrum.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů
Centrum pro regionální rozvoj ČR, Společný technický sekretariát Olomouc, Jeremenkova 40B, Olomouc,
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a ZDRAVÍ 21 v kraji Vysočina.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Veřejné projednávání,
Příjem a hodnocení žádostí o podporu
IPRM Sídliště Kročehlavy Regenerace bytových domů.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení.
1 Integrovaný plán rozvoje města – zóna Severní sídliště Seminář pro žadatele a příjemce IPRM - IOP
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Seminář k výzvě IOP č. 9 Seminář k výzvě IOP č. 9 ZAJIŠTĚNÍ PŘENOSU DAT A INFORMACÍ V ÚZEMNÍ SAMOSPRÁVĚ Představení.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Centrum pro regionální rozvoj Infobod Zlín.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Závěrečná zpráva o realizaci IPRM PRAHA.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 1lll INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚST v IOP INTEGROVANÝ.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Seminář pro žadatele IROP
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
- ČESKY SEVER Seminář pro žadatele Příjem žádostí v MAS a další administrativní postupy Program rozvoje venkova ČR 2014 – 2020 Výzva č. 1.
Setkání regionálních výrobců
odbor politiky bydlení
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI MONITOROVÁNÍ PROJEKTŮ SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE 5. května 2010.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Seminář pro příjemce podpory z OP VK
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Transkript prezentace:

1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!

2 Výzva k předkládání projektů Oblast podpory 5.2 b) Celkový finanční objem pro tuto výzvu: Kč Zahájení příjmu žádostí: Ukončení příjmu žádostí: do 12:00 hod., případně do vyčerpání finančního limitu pro tuto výzvu. Kontinuální výzva. Výzva je vyhlášena pouze pro projekty realizované v rámci Integrovaného plánu rozvoje města Děčín - sídliště Staré Město, schváleného zastupitelstvem města dne

3 Výzva k předkládání projektů max. 40 % (z toho 85 % ERDF a 15 % státní rozpočet) z Kč. – ERDF Kč, SR Kč – EUR. Podpora je vyplácena zpětně po ukončení projektu, případně jednotlivých etap projektu. Etapou projektu se rozumí ucelený soubor jednotlivých aktivit stanovený časovým harmonogramem projektu.

4 Předkládání projektů Žádost o dotaci včetně příloh bude nejprve předložena na Statutární město Děčín. Žadatel je povinen předložit žádost v 1 originále a 1 prosté kopii. Žadatel vyplňuje projektovou žádost prostřednictvím aplikace Benefit7 ( Žadatel nebo jím pověřená osoba (k tomuto pověření nebude vyžadována plná moc) předloží tištěnou verzi žádosti osobně na podatelnu Magistrátu města Děčín ve stanoveném termínu označeném ve výzvě.

5 Seznam příloh - Seznam příloh se vyplňuje v IS BENEFIT7. Po vyplnění jej musí žadatel vytisknout. Doklad o partnerství - tento doklad žadatel předkládá, jsou-li do projektu zahrnuti partneři. Doklad o majetkoprávních vztazích k místu realizace projektu - výpis z katastru nemovitostí nebo list vlastnictví a katastrální snímek zobrazující dotčené parcely ne starší 90 dní (vztahuje se k datu odevzdání projektové žádosti). Pravomocné stavební povolení nebo jiný odpovídající doklad (dle stavebního zák.č.183/2006, o územním plánování a stavebním řádu v platném znění). Čestné prohlášení o zajištění finančních prostředků na realizaci projektu. Doplňující informace k projektu. Přílohy k žádosti podávané na město

6  Všechny přílohy žadatel předkládá v 1 vyhotovení, které je originálem nebo úředně ověřenou kopií. Dále musí být očíslovány podle seznamu příloh uvedeného v žádosti BENEFIT7 a podle tohoto seznamu seřazené. Přílohy, které obsahují více než 1 list, musí mít listy pevně spojeny. Přílohy

7 Hodnocení předložených projektů bude zahájeno nejpozději do 2 pracovních dnů od registrace projektu na podatelně magistrátu. Každá žádost o zařazení do IPRM bude po přijetí hodnocena ve 3 fázích – kontrola přijatelnosti projektu, kontrola formálních kritérií a bodové hodnocení projektu. Hodnocení projektů na úrovni města

8 U projektů bude probíhat hodnocení následujících oblastí:  Hodnocení schopností a zkušeností žadatele (váha kritéria 15%)  Horizontální témata, naplňování indikátorů (váha kritéria 20%)  Kvalita projektu (váha kritéria 65%) Minimální počet bodů: 25 bodů ze 100 možných. Bodové hodnocení projektů

9 Na základě bodového hodnocení projektů bude vytvořen seznam projektů. Tento seznam bude předkládat manažer IPRM na jednání ŘV. ŘV následně seznam projektu schválí/neschválí/doporučí změny a následně pošle seznam na projednání do rady a zastupitelstva města. Předkladateli projektu bude následně vydáno Potvrzení o výběru projektu městem ze strany Statutárního města Děčín. Schválení projektů

10 Zpracování projektu a předložení na CRR Žadatel předloží projekt CRR až ve chvíli, kdy získá od města potvrzení, že jeho projekt je součástí schváleného IPRM a je v souladu s jeho cíli a prioritami. Projektové žádosti je možné předkládat průběžně do vyčerpání finanční částky. Žádost BENEFIT7 ( -> finální žádost s unikátním klíčem. Žádost musí podepsat statutární zástupce žadatele nebo osoba jím pověřená a v tištěné podobě doručená na regionální pobočku CRR.

11 Kontakty a informace Magistrát města Děčín Ing. Martina Štajnerová, vedoucí oddělení Strategického rozvoje a projektů, tel Odborný poradce Ing. Mgr. Libor Lněnička, Masarykova univerzita Brno, tel Centrum pro regionální rozvoj Ing. Jindřich Puchinger, Pobočka CRR pro NUTS II Severozápad, Školní 1183/10, Chomutov, tel , ,