Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Advertisements

„EU peníze středním školám“
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.05
autor Mgr. Alena Marková
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.10
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.07
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.08
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.18
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.07 SOU Obořiště
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.09 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
Předmět: Potraviny a výživa Ročník: druhý
Předmět: Potraviny a výživa Ročník: druhý
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Autor výukového materiálu: Dagmar Mikulová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu: Číslo klíčové aktivity:III/2.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.11 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.06
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.06 SOU Obořiště
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Odborný výcvik Ročník:2.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.08 SOU Obořiště
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.05 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Předmět: Potravina a výživa Ročník: první
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Odborný výcvik Ročník:1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_516 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_504 Ročník: 2.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_7_INOVACE_TE 34 Název školy: Střední průmyslová.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Věra Tupá Název šablonyVY_32_INOVACE POV Název DUMuPOV.13O4.1K.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_12_INOVACE_OV41 Název školy.
VHODNOST MASA NA MINUTKY A PŘÍLOHY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: Hovězí, telecí,
DOHOTOVOVÁNÍ MINUTEK PŘED HOSTEM Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: dohotovování minutek,
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruh Polévky a přílohy.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník - hotelnictví
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Technologie 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
VY_32_INOVACE_ , jateční maso Ing. Blanka Kožíšková
Speciální technologie 3. ročník - kuchař
Speciální technologie 3. ročník - kuchař
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
KVÍZOVÉ OTÁZKY Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: opakování, kvízové, otázky Autor:
Speciální technologie 3. ročník obor kuchař
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník – kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Kuchařská repetorium 3. ročník – kuchař
Technologie 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Transkript prezentace:

Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař Ing. Martin Vacek Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař ÚVOD 12.4.2017

Podklady pro výuku Prezentace na www.podporavyukyhotelovka.websnadno.cz http://www.ssss.cz/files/kpucebnice/p/te/tehlavni.htm Receptury teplých pokrmů Rundštok a kol. Technologie v kostce Libuše Vodochodská, Dr. Karel Štěpánek

Obsah 2. ročník Technologické postupy pokrmů z hovězího masa Technologické postupy pokrmů z telecího masa Technologické postupy pokrmů z vepřového masa Technologické postupy pokrmů ze skopového a ostatních druhů mas Technologické postupy pokrmů z drůbeže Technologické postupy pokrmů z mletých mas Technologické postupy pokrmů ze zvěřiny Technologické postupy pokrmů z ryb a mořských plodů Opakování

Mezipředmětové vztahy Potraviny a výživa Složení a nutričního hodnota mas Stolničení Servírování a prezentace pokrmů Odborný výcvik Uplatnění v reálném provozu

Hodnocení Aktivita v hodině Práce ve skupině – prezentace 2x Ústní zkoušení formou rychlých otázek Připravenost na hodinu + aktivní zapojení Práce ve skupině – prezentace 2x Prezentace dle zadaného tématu Ústní zkoušení 4x Písemná zkouška 4x Formou testových otázek + psané otázky