Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař"— Transkript prezentace:

1 Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Ing. Martin Vacek Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař ÚVOD

2 Podklady pro výuku Internet Receptury teplých pokrmů Rundštok a kol. Technologie v kostce Libuše Vodochodská, Dr. Karel Štěpánek

3 Obsah 2. ročník Technologické postupy pokrmů z hovězího masa
Technologické postupy pokrmů z telecího masa Technologické postupy pokrmů z vepřového masa Technologické postupy pokrmů ze skopového a ostatních druhů mas Technologické postupy pokrmů z drůbeže Technologické postupy pokrmů z mletých mas Technologické postupy pokrmů ze zvěřiny Technologické postupy pokrmů z ryb a mořských plodů Opakování

4 Mezipředmětové vztahy
Potraviny a výživa Složení a nutričního hodnota mas Stolničení Servírování a prezentace pokrmů Odborný výcvik Uplatnění v reálném provozu

5 Hodnocení Aktivita v hodině Skupinová práce Písemná zkouška 4x
Krátké testy Připravenost na hodinu, plnění domácích úkolů Skupinová práce Písemná zkouška 4x Formou testových otázek + psané otázky


Stáhnout ppt "Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař"

Podobné prezentace


Reklamy Google