Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař Ing. Martin Vacek Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař ÚVOD 12.4.2017
Podklady pro výuku Prezentace na www.podporavyukyhotelovka.websnadno.cz http://www.ssss.cz/files/kpucebnice/p/te/tehlavni.htm Receptury teplých pokrmů Rundštok a kol. Technologie v kostce Libuše Vodochodská, Dr. Karel Štěpánek
Obsah 2. ročník Technologické postupy pokrmů z hovězího masa Technologické postupy pokrmů z telecího masa Technologické postupy pokrmů z vepřového masa Technologické postupy pokrmů ze skopového a ostatních druhů mas Technologické postupy pokrmů z drůbeže Technologické postupy pokrmů z mletých mas Technologické postupy pokrmů ze zvěřiny Technologické postupy pokrmů z ryb a mořských plodů Opakování
Mezipředmětové vztahy Potraviny a výživa Složení a nutričního hodnota mas Stolničení Servírování a prezentace pokrmů Odborný výcvik Uplatnění v reálném provozu
Hodnocení Aktivita v hodině Práce ve skupině – prezentace 2x Ústní zkoušení formou rychlých otázek Připravenost na hodinu + aktivní zapojení Práce ve skupině – prezentace 2x Prezentace dle zadaného tématu Ústní zkoušení 4x Písemná zkouška 4x Formou testových otázek + psané otázky