A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Týden modliteb za duchovní povolání, od 8.do 15.května 2011, ukončen 48. světovým dnem modliteb za povolání o 4. neděli velikonoční – neděli Dobrého pastýře.
Advertisements

Když Bůh je s námi 1/2 Refr.: Když Bůh je s námi, i kdo proti nám? Když Bůh je s námi, nemusím se bát. Refr.: Když Bůh je s námi, i kdo proti nám? Když.
Den jak den 1. Den jak den toužím jít za Tebou, být Tvojí, Pane můj. Být jen stín, v Tobě žít duši svou, být Tvojí, Pane můj. Ref: Lásko ty věčná, s námi.
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Integrita bezúhonnost
Jak používat duchovní dary Jirka Pospíšil, EBED, KC Vyškov,
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
Ostrava Lukáš 18 7Což teprve Bůh! Nezjedná on právo svým vyvoleným, kteří k němu dnem i nocí volají, i když jim s pomocí prodlévá? 8 Ujišťuji.
Přijď Duchu svatý.
Buďme bdělí v modlitbách Pokud se nemodlíš, nejsi křesťan! Clendennen.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Jak zvěstovat evangelium Obrněné Boží vojsko
POZVEDNI VÝŠ KOROUHEV CHVÁLY
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Vyrobilo Centrum pro katechezi  Předobraz Krista; Předobraz cesty víry každého křesťana; Vzorem kontemplativní modlitby a současně praktického.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
A tak bratři, modlete se za nás, aby se slovo Páně rychle šířilo Modlitby na únor 2015.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO Modlitby na únor 2015.
Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR. 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v.
1. Zůstaň dnes se mnou, rychle kvapí noc, | temnota houstne, přijď mi na pomoc! | Když nikde není možno složit tíž, | slabému pomoz, se mnou zůstaň již!
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně. Listopad Pronásledovaní křesťané v Číně Nezasažený národ Ujgurové v severozápadní Číně Misijně nasazení pastoři.
Arabská říše Islám.
Malá křesťanská společenství PĚT ETAP RŮSTU CÍRKVE.
1. Vesele Bohu zpívejme | chválu mu vzdávajíce, | moc, moudrost jeho poznejme | stále vyznávajíce, | že dobrý jest až na věky | a že jde skutky | nad všecky.
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
1. Zazni dnes Hospodinu chvála, | Bůh v lásce nám se podává | a milost jeho neskonalá | na věky s námi zůstává. | Hlas spasení | a věčná chvála zástupy.
Modleme se k Pánu žně! - září. 3 modlitby za misii pro měsíc září V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry v.
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. MODLEME SE ZA PRONÁSLEDOVANÉ KŘESŤANY V TÁDŽIKISTÁNU: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda.
Milost přijímám od druhého přijímám od druhého můžeme ji druhým předávat můžeme ji druhým předávat spasení je zdarma - vstup dveřmi spasení je zdarma -
Modleme se k Pánu žně LISTOPAD Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické.
KŘESŤANSTVÍ.
Jirka Pospíšil, KC Vyškov, Boží představy o Tvém životě Jirka Pospíšil, KC Vyškov,
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Motivace křesťanského jednání
1. Své víry základ založím na samém Kristu Ježíši. Jen s ním se mohu odvážit před Boží právo postavit. Ve skále, Kristu, zakládám a jiný základ podobá.
Vyrobilo centrum pro katechezi Olomouc Mojžíš se často a dlouho zdržuje při rozhovorech s Pánem. Jedná se o důvěrný vztah k věrnému Bohu. Při těchto.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015.
Vliv rodiny na víru a život. 2. Timoteovi 1,5 Připomínám si tvou upřímnou víru, kterou měla už tvá babička Lóis a tvá matka Euniké, a kterou máš, jak.
1. Slyš, jaká překrásná píseň | rozléhá se po nebi! | Andělů to svaté sbory | Pána Boha velebí. | Je to píseň o radosti | dané všemu stvoření: | Sláva.
1. Radujme se vždy společně, | vzdávajíce chválu vděčně | Bohu Otci nebeskému, | Synu i Duchu svatému.
Život podle Božího slova Jak si mladík udrží svou stezku čistou? Musí se vždy držet tvého slova. Žalm
1 Korintským 12:1-7 Pokud jde o duchovní dary, bratři, nechci, abyste zůstali v nevědomosti. 2 Víte, že jste ještě jako pohané chodili k němým modlám,
1. Jen v Kristu církev Páně | má základ svůj i cíl, | pro nebe připravil ji, | obnovil, očistil, | za nevěstu ji zvolil | a k nebes svatbě zve; | on lásku.
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
Vám dávám nový příkaz 1. /:Vám dávám nový příkaz svůj:
Je mentorování biblický koncept ?  Výraz není v Písmu  Výraz pochází z řecké mytologie : Odysseus svěřil výchovu a životní přípravu svého syna Telemacha.
Lukášovo evangelium. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův spolupracovník - lékař - jeho popis Kristových uzdravení (např. 4:38-40, 5:15-25, 6:17-19, 7:11-15,
Galatským. Autor a datum vzniku Pavel - po Jeruzalemském sněmu - v roce 49 po Kr. - jeden z nejstarších listů NZ.
1.Tesalonickým. Autor a datum vzniku - Pavel - z Korintu - v letech 50 – 51 po Kr.
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
Modlitby na květen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
Markovo evangelium. Autor a datum vzniku Marek 50. – 60 po. Kr.
2. List Korintským. Autor a datum vzniku Pavel - na své 3. misijní cestě - v roce po Kr. - pravděpodobně z Filip.
Modlitby - červen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
MISIJNÍ VÝJEZDY Pokračují i v roce Kdo pojede?
Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Jirka Pospíšil, AC Ivanovice
Misijní modlitby 8/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Ježíš.
Misijní modlitby 9/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Den jak den 1. Den jak den toužím jít za Tebou, být Tvojí, Pane můj. Být jen stín, v Tobě žít duši svou, být Tvojí, Pane můj. Ref: Lásko ty věčná, s námi.
BAPTISTÉ Vytvořeno dne: Anotace:
TÉMA: ŽIVÝ SBOR ► Klíčový význam sboru jako místního společenství křesťanů v protestantském pojetí ► Základní úkol / poslání / funkce sboru (volně podle.
Naše zkuše- nosti: #12 Co je tajemstvím pravé radosti? Větší
Transkript prezentace:

A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)

IRÁK

Modleme se: za větší jednotu mezi křesťanskými skupinami, moudrost, ochranu i Boží moc za radikály, aby Bůh zmařil všechny jejich zlé plány za církev, která slouží uprchlíkům, aby měli dostatek síly a prostředků k pomoci za odříznutí IS od finančních zdrojů za strach a beznaděj, aby poznali naději v Kristu a pokoj

Lidé modlící se za Ukrajinu na centrálním náměstí v Krivém Rogu. UKRAJINA

Modleme se: - za ukončení války - aby nám Bůh dával sílu, moudrost ve službě válečným uprchlíkům i ostatním lidem - za finanční prostředky, aby mohla církev sloužit trpícím - za jednotu věřících na Ukrajině i v Rusku - za uzdravení lidí od nenávisti a neodpuštění - za množství lidí, kteří žijí ve strachu a depresi - za obnovu Ukrajiny a její vládu

Sýrie

Modleme se: aby válka, násilí a boje skončily za pokoj, naději a spasení aby byli lidé i přes veškeré násilí otevření na evangelium a poznali sílu Boží lásky za odvahu, sílu i naději pro křesťany, aby svou víru v Krista zachovali a dokázali ji sdílet