Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Milost přijímám od druhého přijímám od druhého můžeme ji druhým předávat můžeme ji druhým předávat spasení je zdarma - vstup dveřmi spasení je zdarma -

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Milost přijímám od druhého přijímám od druhého můžeme ji druhým předávat můžeme ji druhým předávat spasení je zdarma - vstup dveřmi spasení je zdarma -"— Transkript prezentace:

1 Milost přijímám od druhého přijímám od druhého můžeme ji druhým předávat můžeme ji druhým předávat spasení je zdarma - vstup dveřmi spasení je zdarma - vstup dveřmiVydanost dávám druhému dávám druhému můžeme ji od druhých přijímat můžeme ji od druhých přijímat život s Bohem nás stojí vše – chůze po cestě život s Bohem nás stojí vše – chůze po cestě

2 Římanům 8:32 On neušetřil svého vlastního Syna, ale za nás za všecky jej vydal; jak by nám spolu s ním nedaroval všecko? Římanům 8:32 On neušetřil svého vlastního Syna, ale za nás za všecky jej vydal; jak by nám spolu s ním nedaroval všecko? Galatským 1:3 Milost vám a pokoj od Boha Otce našeho i Pána Ježíše Krista,4 který sám sebe vydal za naše hříchy, aby nás vysvobodil z nynějšího zlého věku podle vůle našeho Boha a Otce. Galatským 1:3 Milost vám a pokoj od Boha Otce našeho i Pána Ježíše Krista,4 který sám sebe vydal za naše hříchy, aby nás vysvobodil z nynějšího zlého věku podle vůle našeho Boha a Otce. 1 Timoteovi 2:5 Je totiž jeden Bůh a jeden prostředník mezi Bohem a lidmi, člověk Kristus Ježíš,6 který dal sám sebe jako výkupné za všechny, jako svědectví v určený čas. 1 Timoteovi 2:5 Je totiž jeden Bůh a jeden prostředník mezi Bohem a lidmi, člověk Kristus Ježíš,6 který dal sám sebe jako výkupné za všechny, jako svědectví v určený čas.

3 Filipským 2:5 Nechť je mezi vámi takové smýšlení, jako v Kristu Ježíši:6 Způsobem bytí byl roven Bohu, a přece na své rovnosti nelpěl,7 nýbrž sám sebe zmařil Filipským 2:5 Nechť je mezi vámi takové smýšlení, jako v Kristu Ježíši:6 Způsobem bytí byl roven Bohu, a přece na své rovnosti nelpěl,7 nýbrž sám sebe zmařil Vydanost– ochota dát sám sebe Vydanost– ochota dát sám sebe Příklad učedníků – opustili vše, co měli – Matouš 19 Příklad učedníků – opustili vše, co měli – Matouš 19 Co bylo důvodem Ježíšova rozhodnutí? Co bylo důvodem Ježíšova rozhodnutí? Čeho se musel Ježíš vzdát? Čeho se musel Ježíš vzdát?

4 Římanům 12:1 Vybízím vás, bratří, pro Boží milosrdenství, abyste sami sebe přinášeli jako živou, svatou, Bohu milou oběť; to ať je vaše pravá bohoslužba (služba). Chudá vdova Chudá vdova Lydie Lydie Rút vůči Noemi Rút vůči Noemi Příběh otroka - Je za tebe již zaplaceno, rozhodni se vydat dobrovolně do služby pro svého Boha! Příběh otroka - Je za tebe již zaplaceno, rozhodni se vydat dobrovolně do služby pro svého Boha!


Stáhnout ppt "Milost přijímám od druhého přijímám od druhého můžeme ji druhým předávat můžeme ji druhým předávat spasení je zdarma - vstup dveřmi spasení je zdarma -"

Podobné prezentace


Reklamy Google