Dobrý Den. Dnes se podíváme na hru, která nemůže být cizí žádnému fandovi RPG her. Tou hrou je pokračovaní ságy…

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Příběh ZKUŠENÉHO ???? podnikatele
Advertisements

HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora. ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější.
Něco na Vánoce a Nový rok
Citáty O LÁSCE.
…uvádí příběh muzikálu „Streetlight“ SILNÍ BEZ NÁSILÍ /Podpora pozitivního sociálního klimatu ve školách/ Reg. Č.: CZ.1.07/1.2.00/ OSTRAVA.

V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Zbyněk Podhradský Reflexe aneb Jak to vidím já.
JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian.
Život.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Jan Opatřil….
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Budu vám vyprávět příběh o buláncích. Ta vochomůrka je jeho domovem. Ten víc červený se jmenuje Uzlík. Dobrý den,nevít e kde je Mazlík? Ty o tom nevíš?Včera.
JAKÉ JE JEHO JMÉNO //: JAKÉ JE JEHO JMÉNO, JAKÉ JE JEHO JMÉNO,
Samurajové jsou na nebezpečné cestě do jejich vesnice
FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.
Hrát hru Autoři. Rytíř pěší Rytíř jezdec Do jeskyně Do hospody Na hrad.
A Antonius WILLIAM SHAKESPEARE.
Skyrim The Elder S crolls V START!. Tvoje postava pokračovat.
Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru.
Mario Prezentace o hře Mario.
PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA). Pro ty z nás, kteří máme okolo sebe děti – ať už vlastní, nebo vnoučata, neteře, synovce, nebo studenty…
KONĚ Do mých koníčků patří zejména koně. Ke koním chodím každý den od svých sedmi let. Ale je to velice závazný koníček, protože nejde koně jen tak vypnout.
Vše co nebylo dosud známo o mužích! Vytvořila: Marcela Holečková.
ZDE KLIKNI. VŠICHNI ZNAJÍ TEN PŘÍBĚH CLICK HERE ZDE KLIKNI.
Představte si, že vám banka otevře účet s €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla.
Counter - Strike Global Offensive
Oddíl Příliv Ahojky všichni, děkujeme, že jste si našli chvilku na shlédnutí tohoto dokumentu… Na následujících snímcích uvidíte naše fotky z různých.
JOSEF ŠKVORECKÝ * NÁCHOD.
Efezským 2: 1, 2v nichž jste dříve žili podle běhu tohoto světa, poslušni vládce nadzemských mocí, ducha, působícího dosud v těch, kteří vzdorují Bohu.
Stafoušek minizpěvohra
Pro začátek si představte: Představte si, že bychom byli všichni naprosto stejní. Líbilo by se vám to? Asi ne. A přece máme strach z lidí, které neznáme.
II. triumvirát Petr Machala.
1. Buď tobě sláva, jenž jsi z mrtvých vstal
The twilight saga.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Na to aby jsi mohl začít hrát RPG Numínia budeš potřebovat znalost spisovného jazyka českého / slovenského, znalost RPG pravidel a především pořádnou.
Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu,
1. Má duše, nic se nelekej, | Bůh v péči své tě má
Fanda.
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
HAPPY END …no comment... KRIZE SVĚTOVÉHO EKOSYSTÉMU.
Karel Hynek Mácha Máj 8.třídy. Karel Hynek Mácha - život  Narodil se na Újezdě na Malé Straně  Vedle studia, četby a lásky bylo zdrojem Máchových zážitků.
Konference projektu NOE Zmocnění a uvolnění vedoucích Seminář 1: Prostředí a výzvy Seminář 2: Tři duchovní hodnoty zdravého vedoucího Seminář 3: Kde získám.
3. Hra s nekonstantním součtem Martin Dlouhý VŠE v Praze.
Zvířecí motivace ke hře Dagmar Stromšíková, 1. ročník, 2016.
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu: Lenka Lehká
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Anna Zabranská Číslo
Jeden den Ivana Děnisoviče
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor Michaela Zemanová Číslo VY_32_INOVACE_12_12 Název Ladislav Stroupežnický, bratři Mrštíkové.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
ANGELBANK.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
VĚDĚL JSI
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
A Z KVÍZ Svět na prahu novověku. A Z KVÍZ Svět na prahu novověku.
Název školy: ZŠ a MŠ Březno
Písemné sčítání s přechodem desítky
Písemné sčítání dvojciferných čísel bez přechodu desítky
MISTR JAN HUS A HUSITSKÉ VÁLKY
ŽIVOT V ČESKÝCH ZEMÍCH PO HUSITSKÝCH VÁLKÁCH
PRESENT PERFECT (PŘEDPŘÍTOMNÝ ČAS)
Alexander Veliký Vojtěch Šípek 1.A.
Transkript prezentace:

Dobrý Den. Dnes se podíváme na hru, která nemůže být cizí žádnému fandovi RPG her. Tou hrou je pokračovaní ságy…

The Elder Scrolls V Skyrim není přímím pokračováním Oblivionu, ale odehrává se 200 let po událostech ze 4. dílu tedy v době občanské války… Skyrim

Předchozí 4 díly nás připravovaly na draky a boje s nimi a tak se nyní stalo.. Ano to jsou oni… Jsou velicí, zákeřní a silní… Vaším úkolem bude tedy zabít je… A poté zabít i dračího boha „Alduina“ a nastolit tak pořádek a mír…

Tak a teď něco k příběhu.. Ze začátku se probouzíte ve voze taženým koňmi… Ano jedete na popravu. A důvod? Chtěli jste překročit hranice. A s kým jedete? S lidmi kteří si říkají bouřlivé hávy. Když už přijedete k Helgenu začnou mít všichni strach. Po chvilce sestupujete z vozu a čekáte až si vás zavolají ale co by se nestalo? Na seznamu nejste, ale na špalek jdete tak i tak…

A v té době co čekáte v řadě na smrt se dozvídáte kdo to vlastně vedle Vás seděl. Byl to Ulfrik bouřlivý háv vůdce bouřlivých hávů. A proč vlastně chtějí popravit i jeho? Protože zabil velekrále Skyrimu a nastoupil na jeho trůn. Zatím co probíhá poslední pomazání, vyjde muž z řady a prohlásí hodně nevhodnou věc…

A v té době jdete na popravu Vy! Když už vás pokládají na špalek tak přiletí drak…

Ano to je on… Alduin. Nešel Vás zachránit, ale prostě si vyhlídl vesnici kterou zničí. Teď je čas na útěk. A kam utíkáte? No přece za svobodou…

Tak a teď už Vám k příběhu nic neřeknu ale něco o hře a jejích možnostech…

Ve hře je více než 20 vlastností, více než 10 postav na vybrání a hlavně kilometry a kilometry rozmanité krajiny. Hra také nabízí nádherných 300 hodin herního času… Ve hře se můžete naučit přes 7 řevů které Vás v boji s draky budou podporovat a pomáhat skolit ho Ve hře je více než 20 vlastností, více než 10 postav na vybrání a hlavně kilometry a kilometry rozmanité krajiny. Hra také nabízí nádherných 300 hodin herního času… Ve hře se můžete naučit přes 7 řevů které Vás v boji s draky budou podporovat a pomáhat skolit ho

Děkuji za pozornost. Ondřej Oliva